Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Workshop Communicatie Op De Werkvloer Top 17 Latest Posts

Workshop Communicatie Op De Werkvloer Top 17 Latest Posts

You are looking for information on the topic “workshop communicatie op de werkvloer”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: 945 new posts updated cursus communicatie gratis, cursus communicatie vaardigheden, persoonlijke communicatie training, cursus communicatie management, communicatie cursus online, training persoonlijke effectiviteit en communicatie, communicatie training bedrijven, cursus positief communiceren.

View information about the workshop communicatie op de werkvloer

Information about this question

 • Question: workshop communicatie op de werkvloer
 • Time: Asked 148 hours ago
 • Modified: Asked 59 days ago
 • View: 7068

workshop communicatie op de werkvloer

Een workshop communicatie op de werkvloer kan erg nuttig zijn om de communicatievaardigheden van werknemers te verbeteren en de samenwerking op de werkvloer te optimaliseren. Hier zijn enkele tips voor het opzetten van een effectieve workshop:

 1. Doelstellingen: Stel duidelijke doelstellingen op voor de workshop. Wat wil je dat de deelnemers leren en bereiken? Zorg ervoor dat deze doelen haalbaar en relevant zijn voor de deelnemers en het bedrijf.

 2. Doelgroep: Bepaal wie er deel zal nemen aan de workshop. Zijn het alleen werknemers van een bepaalde afdeling, of moeten er mensen van verschillende afdelingen en niveaus worden betrokken? Pas de inhoud van de workshop aan op de doelgroep.

 3. Inhoud: Kies de onderwerpen die behandeld zullen worden in de workshop. Denk hierbij aan effectieve communicatievaardigheden, zoals luisteren, feedback geven en ontvangen, assertiviteit en conflictbeheersing. Zorg voor afwisselende werkvormen, zoals rollenspellen, groepsdiscussies en oefeningen.

 4. Locatie: Kies een geschikte locatie voor de workshop. Het moet rustig en comfortabel zijn, met voldoende ruimte voor alle deelnemers. Zorg ook voor voldoende faciliteiten, zoals een beamer en geluidsinstallatie.

 5. Planning: Maak een strakke planning voor de workshop en houd rekening met eventuele pauzes en lunchpauzes. Zorg ervoor dat de workshop niet te lang duurt en dat deelnemers voldoende tijd hebben om te oefenen en feedback te geven.

 6. Evaluatie: Evalueer de workshop na afloop om te bepalen of de doelstellingen zijn bereikt en wat er eventueel verbeterd kan worden voor toekomstige workshops.

Een workshop communicatie op de werkvloer kan zeer nuttig zijn om de communicatie tussen werknemers te verbeteren en de samenwerking te bevorderen. Door de juiste doelen te stellen, de juiste inhoud te kiezen, de juiste locatie te kiezen, een strakke planning te maken en te evalueren na afloop, kan een effectieve workshop worden opgezet.

Watch videos related to “workshop communicatie op de werkvloer”

3 Tools Voor Effectieve Communicatie

Images related to workshop communicatie op de werkvloer

Found 49 workshop communicatie op de werkvloer related images.

cursus communicatie gratis

Er zijn verschillende manieren om gratis cursussen communicatie te vinden, zoals:

 1. Online leren platforms zoals Coursera, edX en FutureLearn bieden gratis cursussen aan over verschillende aspecten van communicatie, zoals interpersoonlijke communicatie, public speaking en zakelijke communicatie.

 2. OpenCourseWare-initiatieven zoals MIT OpenCourseWare, Harvard Open Learning en Berkeley OpenCourseWare bieden gratis toegang tot cursusmateriaal, waaronder communicatiecursussen.

 3. Zoek op YouTube naar tutorials en lezingen over communicatie, zoals Ted Talks en andere video’s van experts op dit gebied.

 4. Sommige universiteiten bieden gratis online cursussen en lezingen aan over communicatie, kijk hiervoor op de website van de universiteit.

 5. Check ook of er lokale initiatieven zijn, zoals bibliotheken, gemeenschapscentra of non-profitorganisaties, die gratis workshops en trainingen aanbieden over communicatie.

Houd er rekening mee dat sommige cursussen alleen gratis zijn voor toegang tot cursusmateriaal, maar dat u mogelijk moet betalen om een ​​certificaat te behalen of toegang te krijgen tot premiumfuncties.

cursus communicatie vaardigheden

Een cursus communicatievaardigheden kan helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van de vaardigheden die nodig zijn om effectief te communiceren met anderen. Deze cursus kan onderwerpen behandelen zoals:

 1. Actief luisteren: het vermogen om te luisteren zonder te oordelen en met volledige aandacht en interesse.

 2. Verbaal communiceren: het vermogen om helder en beknopt te spreken, te articuleren en te begrijpen hoe woordkeuze en toon invloed hebben op de communicatie.

 3. Non-verbale communicatie: het vermogen om lichaamstaal te begrijpen en te gebruiken, zoals oogcontact, gezichtsuitdrukkingen en gebaren.

 4. Assertiviteit: het vermogen om op een directe en eerlijke manier te communiceren zonder anderen te kwetsen.

 5. Conflicthantering: het vermogen om op een respectvolle en effectieve manier om te gaan met meningsverschillen en conflicten.

 6. Empathie: het vermogen om de emoties en standpunten van anderen te begrijpen en te waarderen.

 7. Feedback geven en ontvangen: het vermogen om constructieve feedback te geven en te ontvangen.

 8. Omgaan met moeilijke situaties: het vermogen om effectief te communiceren in moeilijke situaties, zoals bijvoorbeeld feedback ontvangen die moeilijk is om te horen, of het omgaan met kritische mensen.

Door een cursus communicatievaardigheden te volgen, kunnen mensen hun zelfvertrouwen vergroten en hun persoonlijke en professionele relaties verbeteren.

You can see some more information related to workshop communicatie op de werkvloer here

Comments

There are a total of 573 comments on this question.

 • 354 comments are great
 • 897 great comments
 • 272 normal comments
 • 47 bad comments
 • 72 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic workshop communicatie op de werkvloer. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *