Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Landelijke Vereniging Voor Supervisie En Coaching Update

Landelijke Vereniging Voor Supervisie En Coaching Update

Landelijke Vereniging Voor Supervisie En Coaching(Lvsc)Kerkenbos 1246, 6546 Be Nijmegen

You are looking for information on the topic “landelijke vereniging voor supervisie en coaching”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://khoaluantotnghiep.net/wiki/ beroepsorganisatie coaches, accreditatie coaching opleiding, coach aansluiten bij beroepsvereniging.

View information about the landelijke vereniging voor supervisie en coaching

Information about this question

 • Question: landelijke vereniging voor supervisie en coaching
 • Time: Updated 221 hours ago
 • Modified: Asked 29 minute ago
 • View: 12333

landelijke vereniging voor supervisie en coaching

De Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) is een beroepsvereniging die zich richt op het professionaliseren en bevorderen van de kwaliteit van supervisie, coaching en andere vormen van begeleiding. De LVSC heeft als doel om de ontwikkeling van supervisie en coaching te stimuleren en te waarborgen door het bieden van kennisuitwisseling, onderzoek en ontwikkeling, en het bevorderen van de toepassing van ethische en professionele normen.

De LVSC richt zich op professionals die werkzaam zijn in de begeleiding van anderen, zoals supervisoren, coaches, mentoren, counselors en trainers. De vereniging biedt haar leden diverse diensten aan, waaronder bijscholingen, intervisiebijeenkomsten, netwerkmogelijkheden en een vakblad. Daarnaast stelt de LVSC richtlijnen op voor de kwaliteit en professionaliteit van begeleiding, en beheert zij een beroepscode en een klachtenregeling voor haar leden.

De LVSC is opgericht in 1988 en heeft ruim 2500 leden in Nederland en Vlaanderen. De vereniging is aangesloten bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) en de International Society for Supervision and Coaching (ISSC).

Watch videos related to “landelijke vereniging voor supervisie en coaching”

Meer weten over supervisie en coaching?

Images related to landelijke vereniging voor supervisie en coaching

Found 14 landelijke vereniging voor supervisie en coaching related images.

Landelijke Vereniging Voor Supervisie En Coaching(Lvsc)Kerkenbos 1246, 6546 Be Nijmegen
Landelijke Vereniging Voor Supervisie En Coaching(Lvsc)Kerkenbos 1246, 6546 Be Nijmegen

beroepsorganisatie coaches

Er zijn verschillende beroepsorganisaties voor coaches, elk met hun eigen missie, visie en waarden. Hieronder staan enkele van de meest bekende beroepsorganisaties voor coaches:

 1. NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches): NOBCO is een Nederlandse beroepsorganisatie voor professionele coaches. Het doel van de organisatie is het bevorderen van professionaliteit en kwaliteit van coaching in Nederland.

 2. ICF (International Coach Federation): ICF is een wereldwijde beroepsorganisatie voor coaches. Het doel van de organisatie is het bevorderen van de ontwikkeling van de coachingsindustrie en het vaststellen van normen voor professionele coaching.

 3. EMCC (European Mentoring and Coaching Council): EMCC is een Europese beroepsorganisatie voor coaching en mentoring. Het doel van de organisatie is het bevorderen van de ontwikkeling van coaching en mentoring in Europa en het vaststellen van normen voor professionele coaching en mentoring.

 4. ST!R (Stichting Registratie): ST!R is een Nederlandse beroepsorganisatie voor professionals in coaching, supervisie en intervisie. Het doel van de organisatie is het bevorderen van de kwaliteit en professionaliteit van de praktijk van coaching, supervisie en intervisie in Nederland.

Het is belangrijk om te onderzoeken welke beroepsorganisatie het beste bij jouw doelen en waarden past als coach. Daarnaast kan het lidmaatschap van een beroepsorganisatie ook voordelen bieden, zoals netwerkmogelijkheden, training en ontwikkelingsmogelijkheden, en het verkrijgen van erkenning en certificering als professionele coach.

accreditatie coaching opleiding

Ik kan u helpen met informatie over accreditatie voor coachingopleidingen.

Accreditatie is een proces waarbij een onafhankelijke instantie de kwaliteit van een opleiding of programma beoordeelt en erkent dat het voldoet aan bepaalde standaarden en eisen. Er zijn verschillende organisaties die accreditatie verlenen voor coachingopleidingen, zoals de International Coach Federation (ICF), de European Mentoring and Coaching Council (EMCC), en de Association for Coaching (AC).

De accreditatievereisten verschillen per organisatie, maar over het algemeen moeten coachingopleidingen aan bepaalde criteria voldoen, zoals het bieden van een minimum aantal trainingsuren, het hebben van gekwalificeerde trainers en het aanbieden van bepaalde kerncompetenties.

Als u een coachingopleiding overweegt, is het belangrijk om te kijken of de opleiding geaccrediteerd is door een erkende organisatie. Dit kan de kwaliteit van de opleiding waarborgen en kan ook belangrijk zijn als u na het voltooien van de opleiding een certificering bij de accreditatieorganisatie wilt behalen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat er naast accreditatie ook andere manieren zijn om de kwaliteit van een coachingopleiding te beoordelen, zoals het bekijken van de ervaring en kwalificaties van de trainers, het spreken met oud-studenten en het bekijken van de syllabus van de opleiding.

You can see some more information related to landelijke vereniging voor supervisie en coaching here

Comments

There are a total of 556 comments on this question.

 • 463 comments are great
 • 196 great comments
 • 250 normal comments
 • 176 bad comments
 • 30 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic landelijke vereniging voor supervisie en coaching. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *