Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoelang Duurt Een Bhv Cursus Top 3 Favorites

Hoelang Duurt Een Bhv Cursus Top 3 Favorites

Bhv Cursus Volgen? | Certificaat In 1 Dag! | Arbo Centrum

You are looking for information on the topic “hoelang duurt een bhv cursus”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://khoaluantotnghiep.net/wiki/ hoe ziet een bhv cursus eruit, geldigheid bhv wettelijk, bhv geldigheid 2 jaar, bhv geldigheid controleren, ehbo en bhv cursus, bhv cursus kosten, bhv cursus reanimatie, bhv aed cursus.

View information about the hoelang duurt een bhv cursus

Information about this question

 • Question: hoelang duurt een bhv cursus
 • Time: Updated 23 days ago
 • Modified: Asked 11 days ago
 • View: 16198

hoelang duurt een bhv cursus

Een BHV (bedrijfshulpverlening) cursus duurt meestal één of twee dagen, afhankelijk van het opleidingsinstituut en het programma dat wordt aangeboden. De cursus bestaat uit theoretische en praktische onderdelen waarin de deelnemers leren hoe ze moeten handelen in geval van nood, zoals bij brand, ongevallen of medische noodsituaties. De cursus omvat onderwerpen als brandbestrijding, EHBO, reanimatie, communicatie en ontruiming. Na het voltooien van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat dat aantoont dat ze zijn opgeleid tot BHV’er en weten hoe ze moeten handelen in geval van een noodsituatie op de werkplek.

Watch videos related to “hoelang duurt een bhv cursus”

BHV cursus

Is BHV 2 jaar geldig?

Is jaarlijkse BHV cursus verplicht?

Hoe vaak moet je een BHV cursus doen?

Images related to hoelang duurt een bhv cursus

Found 45 hoelang duurt een bhv cursus related images.

Bhv Cursus Volgen? | Certificaat In 1 Dag! | Arbo Centrum
Bhv Cursus Volgen? | Certificaat In 1 Dag! | Arbo Centrum

hoe ziet een bhv cursus eruit

Een BHV (Bedrijfshulpverlening) cursus is bedoeld om werknemers op te leiden tot bedrijfshulpverleners. Dit houdt in dat zij in staat zijn om eerste hulp te verlenen bij ongevallen, een beginnende brand te bestrijden en het gebouw te evacueren bij een calamiteit. De exacte inhoud van de cursus kan verschillen per opleider, maar over het algemeen bestaat de cursus uit de volgende onderdelen:

 1. Theorie: In het eerste deel van de cursus wordt de theoretische kennis over bedrijfshulpverlening behandeld. Hierbij komen onderwerpen aan bod zoals de taken en verantwoordelijkheden van de bedrijfshulpverlener, communicatie tijdens een calamiteit en de verschillende soorten branden.
 2. Praktijk: In het tweede deel van de cursus wordt de opgedane kennis in de praktijk gebracht. Hierbij worden bijvoorbeeld verschillende blusmethoden geoefend en worden scenario’s nagespeeld waarin de cursist moet handelen bij een ongeval of brand.
 3. Examen: Aan het einde van de cursus wordt er een examen afgenomen waarin de cursist moet laten zien dat hij of zij de kennis en vaardigheden beheerst die nodig zijn om als bedrijfshulpverlener op te treden.

Na het succesvol afronden van de BHV cursus ontvangt de cursist een BHV-certificaat, dat vaak om de paar jaar vernieuwd moet worden door middel van een herhalingscursus.

BHV CURSUS IN 1 DAG

Tijdens deze cursus wordt u geleerd hoe om te gaan met calamiteiten op en om de werkvloer. Denk hierbij aan een brand, een algehele of gedeeltelijke ontruiming van het pand of een collega of bezoeker die onwel wordt. Dit laatste leert u tijdens onderdeel levensreddend handelen, waarin wordt uitgelegd hoe om te gaan met kleine verwondingen, botbreuken en bijvoorbeeld een hartstilstand.

Zowel de theorie als de praktijk wordt tijdens deze cursus behandeld en de dag wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Slaagt u voor het schriftelijke examen en worden uw praktijkoefeningen met een voldoende beoordeeld, ontvangt u het Asphalia BHV certificaat. Dit certificaat bestaat uit een pasje. Ook kunt u kiezen voor het internationale Nikta certificaat. Dit is een papieren certificaat in combinatie met een pasje. Beide certificeringen zijn 1 jaar geldig.

Tijdens de BHV cursus 1 dag worden de volgende onderwerpen minimaal behandeld:

 • Een beginnende brand in theorie en praktijk te bestrijden
 • Levensreddend handelen
 • AED gebruik
 • Communiceren met hulpverleners en alarmeren
 • Een ontruiming uit te voeren

De cursusgroep bestaat uit maximaal 16 personen. Omdat er cursisten van allerlei soorten bedrijven en ook particulieren deelnemen aan deze cursus, zal er een standaard BHV cursus gegeven worden. Het voordeel hiervan is dat u er zeker van kan zijn dat u gedurende deze dag alle basiselementen van de BedrijfsHulpVerlening leert. Voor aanvang van de cursusdag ontvangt u een inlogcode voor ons online-leertraject. Hier kunt u alle theorie wat gedurende de cursusdag behandeld zal worden, alvast tot u nemen. Het wordt door onze cursisten als zeer prettig ervaren dat ze voor de cursusdag alvast een idee hebben van wat deze cursus inhoudt en wat er zowel geleerd zal worden. Ook kunt u in deze leeromgeving proefexamens maken. Kortom, de BHV cursus Open Inschrijving in 1 dag is ideaal voor u als u met minder dan 6 personen een basiscursus in 1 dag wilt volgen!

Heeft u genoeg informatie over de Basis BHV cursus in 1 dag? Klik hier voor een OFFERTE voor de Basis BHV cursus in 1 dag.

geldigheid bhv wettelijk

You can see some more information related to hoelang duurt een bhv cursus here

Comments

There are a total of 403 comments on this question.

 • 200 comments are great
 • 910 great comments
 • 287 normal comments
 • 27 bad comments
 • 69 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic hoelang duurt een bhv cursus. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *