Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Maak Ik Een Webshop In WordPress Top 20 Latest Posts

Hoe Maak Ik Een Webshop In WordPress Top 20 Latest Posts

You are looking for information on the topic “hoe maak ik een webshop in wordpress”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://khoaluantotnghiep.net/wiki/ wordpress webshop gratis, wordpress webshop woocommerce, wordpress webshop kosten, woocommerce webshop laten maken, wordpress webshop template, wordpress webshop laten maken, wordpress webshop plugin, gratis webshop maken.

View information about the hoe maak ik een webshop in wordpress

Information about this question

 • Question: hoe maak ik een webshop in wordpress
 • Time: Asked 45 days ago
 • Modified: Asked 77 minute ago
 • View: 5788

hoe maak ik een webshop in wordpress

Het opzetten van een webshop in WordPress vereist verschillende stappen. Hieronder vindt u een algemene handleiding om u op weg te helpen:

 1. Installeer WordPress: Als u WordPress nog niet heeft geïnstalleerd, moet u dit doen voordat u een webshop kunt maken. U kunt dit doen via uw hostingprovider of door de software van de officiële WordPress-website te downloaden.

 2. Kies een e-commerce-plugin: Er zijn verschillende e-commerce-plugins beschikbaar voor WordPress, zoals WooCommerce, Easy Digital Downloads en WP eCommerce. WooCommerce is veruit de meest populaire en wordt daarom in deze handleiding gebruikt.

 3. Installeer WooCommerce: Ga naar het gedeelte ‘Plugins’ in het WordPress-dashboard en klik op ‘Nieuwe toevoegen’. Zoek naar ‘WooCommerce’, klik op ‘Nu installeren’ en activeer de plugin.

 4. Configureer WooCommerce: WooCommerce heeft een handige setup wizard die u door het proces leidt om uw winkel op te zetten. Het zal u vragen om basisinformatie zoals uw locatie, valuta en betalingsvoorkeuren in te voeren.

 5. Voeg producten toe: Nadat u WooCommerce hebt geconfigureerd, kunt u producten aan uw winkel toevoegen. Ga naar het gedeelte ‘Producten’ in het WordPress-dashboard en klik op ‘Nieuw product toevoegen’. Hier kunt u de naam, beschrijving, afbeeldingen en prijs van het product invoeren.

 6. Stel betalings- en verzendopties in: WooCommerce ondersteunt verschillende betalings- en verzendmethoden. U kunt deze instellingen aanpassen door naar het gedeelte ‘WooCommerce’ in het WordPress-dashboard te gaan en op ‘Instellingen’ te klikken.

 7. Kies een thema: U kunt een aangepast thema gebruiken om het uiterlijk van uw webshop te veranderen. Er zijn veel gratis en premium thema’s beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor e-commerce-websites.

 8. Test uw winkel: Zorg ervoor dat u uw winkel grondig test voordat u deze live zet. Plaats bestellingen, controleer of de betalings- en verzendopties correct werken en test uw website op verschillende apparaten en browsers.

Dit zijn de basisstappen om een ​​webshop in WordPress op te zetten met behulp van WooCommerce. U kunt de functionaliteit van uw webshop verder uitbreiden met behulp van plugins en add-ons. Vergeet niet dat het onderhouden van een webshop tijd en inspanning kost, dus zorg ervoor dat u toegewijd bent om uw webshop succesvol te maken.

Watch videos related to “hoe maak ik een webshop in wordpress”

How To Make A WordPress Website ~ 2023 ~ The Ultimate WordPress Tutorial For Beginners

Kan je een webshop maken met WordPress?

Ja, je kunt absoluut een webshop maken met WordPress. WordPress is in feite een platform voor contentbeheer, maar het heeft ook tal van plugins en thema’s die specifiek zijn ontworpen voor e-commerce. Met behulp van deze tools kun je gemakkelijk een volledig functionele webshop maken met WordPress.

Er zijn verschillende WordPress-plugins beschikbaar die je kunt gebruiken om een webshop te maken, zoals WooCommerce, Easy Digital Downloads, WP eCommerce en Shopify. Deze plugins bieden je de mogelijkheid om producten toe te voegen, betalings- en verzendmethoden in te stellen, belastingen te beheren en nog veel meer.

Als je geen ervaring hebt met het bouwen van een webshop, is het misschien het beste om te beginnen met WooCommerce. Dit is de meest populaire en gebruiksvriendelijke plugin voor e-commerce op WordPress. Het biedt veel functies en integraties die je nodig hebt om een webshop te maken en is gemakkelijk te gebruiken voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Het is ook belangrijk om een goed thema te kiezen voor je webshop. Er zijn veel WordPress-thema’s beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor e-commerce. Deze thema’s bieden vaak extra functies die je nodig hebt voor een webshop, zoals productoverzichten, winkelwagentjes en checkout-pagina’s.

Al met al is WordPress een geweldig platform om een webshop mee te maken. Met behulp van de juiste plugins en thema’s kun je gemakkelijk een professionele en gebruiksvriendelijke webshop bouwen.

Wat kost een WordPress webshop?

De kosten van een WordPress webshop kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 1. Hosting: de kosten van webhosting variëren van enkele euro’s per maand tot honderden euro’s per maand, afhankelijk van de grootte van uw website, de verkeersvolumes en andere factoren.

 2. Thema’s en plug-ins: WordPress heeft een groot aantal gratis en betaalde thema’s en plug-ins om uit te kiezen. Gratis thema’s en plug-ins kunnen u geld besparen, maar betaalde thema’s en plug-ins bieden vaak meer functionaliteit en ondersteuning.

 3. Betalingsgateway: als u betalingen via uw webshop wilt accepteren, moet u een betalingsgateway gebruiken. Er zijn verschillende betaalproviders die verschillende kosten in rekening brengen voor hun diensten.

 4. Ontwikkeling en ontwerp: als u niet over de technische vaardigheden beschikt om uw webshop te ontwikkelen en te ontwerpen, moet u mogelijk een webontwikkelaar en/of webdesigner inhuren om dit voor u te doen. De kosten variëren afhankelijk van de ervaring van de professional en de complexiteit van de webshop.

Over het algemeen kunt u een eenvoudige WordPress webshop maken met een relatief laag budget van enkele honderden euro’s, maar als u meer geavanceerde functies wilt toevoegen, zoals meerdere betalingsgateways, complexe productvariaties, aangepaste ontwerpen en meer, kunnen de kosten oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Hoe maak je een gratis webshop?

Er zijn verschillende manieren om een gratis webshop te maken, afhankelijk van je behoeften en vaardigheden. Hieronder zijn een paar opties:

 1. Gebruik gratis e-commerceplatforms: Er zijn verschillende gratis e-commerceplatforms beschikbaar die je kunt gebruiken om je webshop op te zetten, zoals WooCommerce, Shopify, Wix, Weebly, enz. Met deze platforms kun je je webshop gratis opzetten en krijg je een gratis subdomeinnaam en basisfuncties. Houd er echter rekening mee dat deze platforms meestal kosten in rekening brengen voor extra functies en services.

 2. Bouw je webshop met WordPress: WordPress is een gratis en open-source CMS (Content Management System) waarmee je een website of blog kunt maken. Als je de WooCommerce-plug-in installeert, kun je ook een webshop maken. Met WordPress en WooCommerce kun je een gratis webshop maken en heb je volledige controle over het ontwerp en de functionaliteit van je webshop.

 3. Maak gebruik van gratis e-commerce-thema’s: Er zijn verschillende gratis e-commerce-thema’s beschikbaar die je kunt gebruiken om je webshop op te zetten. Dit zijn kant-en-klare thema’s met een volledig ontwerp en functionaliteit. Je kunt deze thema’s downloaden en installeren op je CMS (Content Management System) zoals WordPress om je webshop gratis op te zetten.

 4. Verkoop via sociale media: Als je een klein bedrijf hebt en niet de tijd of middelen hebt om een volledige webshop te maken, kun je overwegen om je producten te verkopen via sociale media. Maak een zakelijke pagina op Facebook of Instagram en plaats regelmatig foto’s van je producten. Mensen kunnen vervolgens contact met je opnemen om een bestelling te plaatsen.

Het is belangrijk om te onthouden dat gratis oplossingen meestal beperkte functies hebben en mogelijk niet voldoen aan al je behoeften. Overweeg daarom om te investeren in een betaalde webshopoplossing als je serieus bent over het opzetten van een succesvolle online winkel.

Images related to hoe maak ik een webshop in wordpress

Found 28 hoe maak ik een webshop in wordpress related images.

wordpress webshop gratis

Er zijn verschillende manieren om een WordPress-webshop op te zetten, maar het is belangrijk om te weten dat de meeste gratis oplossingen beperkingen hebben en niet zo uitgebreid zijn als betaalde oplossingen. Als je op zoek bent naar een gratis oplossing, zijn hier een paar opties die je kunt overwegen:

 1. WooCommerce: Dit is een gratis plugin voor WordPress waarmee je eenvoudig een webshop kunt opzetten. Het heeft tal van functies zoals productbeheer, voorraadbeheer, verzendopties, betalingsgateways en meer.

 2. WP eCommerce: Dit is een andere gratis plugin voor WordPress waarmee je een webshop kunt opzetten. Het heeft minder functies dan WooCommerce, maar het is nog steeds een goede optie als je een eenvoudige webshop wilt opzetten.

 3. Easy Digital Downloads: Als je van plan bent digitale producten te verkopen, is Easy Digital Downloads een goede optie. Het is een gratis plugin die specifiek is ontworpen voor het verkopen van digitale producten.

 4. Ecwid: Ecwid is een e-commerce-platform dat naadloos in WordPress kan worden geïntegreerd. Er is een gratis plan beschikbaar, maar het heeft beperkte functies.

Het is belangrijk op te merken dat het opzetten van een succesvolle webshop meer inhoudt dan alleen het installeren van een gratis plugin. Je zult ook moeten investeren in kwalitatief hoogwaardige producten, marketing en klantenservice om van je webshop een succes te maken.

wordpress webshop woocommerce

Yes, WordPress is a popular platform for building e-commerce websites, and WooCommerce is one of the most popular e-commerce plugins for WordPress. With WooCommerce, you can turn your WordPress website into a fully functional online store, complete with product listings, shopping cart, checkout system, and payment gateway integration.

Here are the basic steps to create a WordPress webshop with WooCommerce:

 1. Install WordPress: First, you’ll need to install WordPress on your website hosting server.

 2. Install WooCommerce: Once WordPress is installed, you can install the WooCommerce plugin from the WordPress plugin repository.

 3. Configure WooCommerce settings: After installing the plugin, you’ll need to configure its settings, including payment and shipping options.

 4. Add products: You can add products to your WooCommerce store by creating product pages in WordPress and configuring their settings, including product descriptions, pricing, and images.

 5. Set up payment and shipping: To accept payments, you’ll need to set up a payment gateway, such as PayPal or Stripe. You’ll also need to configure shipping options for your products.

 6. Customize your store: Finally, you can customize the look and feel of your WooCommerce store by selecting a theme, adding custom CSS, and configuring other design settings.

These are just the basic steps to get started with building an e-commerce website with WordPress and WooCommerce. Depending on your specific needs, you may need to install additional plugins or customize your site further to meet your requirements.

You can see some more information related to hoe maak ik een webshop in wordpress here

Comments

There are a total of 731 comments on this question.

 • 339 comments are great
 • 778 great comments
 • 129 normal comments
 • 53 bad comments
 • 100 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic hoe maak ik een webshop in wordpress. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *