Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hier Woont Alleen De Tijd Top 10 Favorites

Hier Woont Alleen De Tijd Top 10 Favorites

Hier Woont Alleen De Tijd – Maarten Slagboom

You are looking for information on the topic “hier woont alleen de tijd”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://khoaluantotnghiep.net/wiki/ .

View information about the hier woont alleen de tijd

Information about this question

  • Question: hier woont alleen de tijd
  • Time: Updated 106 hours ago
  • Modified: Updated 58 days ago
  • View: 7874

hier woont alleen de tijd

Watch videos related to “hier woont alleen de tijd”

Hier woont alleen de tijd

Images related to hier woont alleen de tijd

Found 13 hier woont alleen de tijd related images.

Hier Woont Alleen De Tijd – Maarten Slagboom
Hier Woont Alleen De Tijd – Maarten Slagboom
Hier Woont Alleen De Tijd – Maarten Slagboom
Hier Woont Alleen De Tijd – Maarten Slagboom

Hier woont alleen de tijd

Met elke laag verf of strook behang die wordt aangebracht vullen nieuwe dromen, ambities en herinneringen de ruimtes in een gebouw. Totdat de laatste bewoner of werknemer de deur achter zich dichttrekt. Vanaf dat moment gaat de natuur, ongehinderd door een narratief, een alliantie aan met verpulverde verf en afbladderende kalk. In Hier woont alleen de tijd brengen Maarten Slagboom en zijn dochter Billie Slagboom gebouwen in beeld die door alles en iedereen zijn achtergelaten. Ze treffen er een zone van de verbeelding aan die het particuliere ver ontstijgt, een zone waar je je even nietig als levenslustig voelt. Want nergens is het leven meer aanwezig dan waar het is verdwenen.

Maarten Slagboom (1970) is journalist en werkt als eindredacteur voor de VPRO (Made in Europe, Stuk, De Hokjesman). Billie Slagboom (2001) is student Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.

”Voor de lens van Maarten en Billie worden de huizen en fabrieken personages, die zich soms ternauwernood staande weten te houden onder het gewicht van de vele verhalen die ze met zich meedragen.” – Het Financieele Dagblad

”Geen griezelfoto’s maar verstilde, gelaagde beelden bij daglicht. Langzaam voortkruipende tijd. Het komt magisch over, verslavend ook, dit zoeken naar bewoningssporen in ruïnes. Onwillekeurig houd je je adem in. Een en al verval… maar droevig, nee, dat word je er niet van, gek genoeg.” – Nederlands Dagblad

”Deze foto’s zijn zo vol stilte en spanning dat het haast hypnotiseert. Een boek dat je behoedzaam bekijkt, met ingehouden adem, om op de pagina’s niks in te laten storten.” – Jaap Robben, schrijver.

”Een boek zonder woorden, maar met meer verhalen dan we kunnen schrijven.” – Emma Louise Diest, boekenredacteur NPO Radio 1.

You can see some more information related to hier woont alleen de tijd here

Comments

There are a total of 656 comments on this question.

  • 574 comments are great
  • 136 great comments
  • 88 normal comments
  • 159 bad comments
  • 90 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic hier woont alleen de tijd. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *