Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Gelnagels Zetten Stap Voor Stap Update

Gelnagels Zetten Stap Voor Stap Update

Acrylnagels Zetten - Youtube

You are looking for information on the topic “gelnagels zetten stap voor stap”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://khoaluantotnghiep.net/wiki/ zelf gelnagels zetten kruidvat, professioneel gelnagels zetten, zelf gelnagels zetten starterspakket, gelnagels laten zetten, gelnagels met verlenging zelf zetten, gelnagels zetten op korte nagels, polygel nagels zetten, gelnagels zetten prijs.

View information about the gelnagels zetten stap voor stap

Information about this question

 • Question: gelnagels zetten stap voor stap
 • Time: Updated 63 minute ago
 • Modified: Asked 14 days ago
 • View: 8040

gelnagels zetten stap voor stap

Het zetten van gelnagels kan een uitdagend proces zijn, maar met de juiste materialen en een goede stap-voor-stap handleiding kun je het zelf doen. Hieronder vindt u een algemene gids voor het zetten van gelnagels:

Benodigde materialen:

 • Nagelvijl en nagelborstel
 • Nagellakremover en wattenstaafjes
 • Nagelriemolie
 • Primer
 • Base coat
 • Gel nagellak
 • Top coat
 • UV- of LED-lamp
 • Nagellakremover

Stap 1: Voorbereiding
Begin met het schoonmaken van uw nagels en het verwijderen van eventuele oude nagellak. Vijl uw nagels in de gewenste vorm en duw de nagelriemen voorzichtig terug. Verwijder de dode huidcellen met behulp van een nagelborstel en gebruik nagelriemolie om uw nagels en nagelriemen te hydrateren.

Stap 2: Aanbrengen van de primer
Breng de primer aan op elke nagel en laat deze enkele minuten drogen. De primer helpt de gel beter te hechten aan uw nagels en verlengt de levensduur van uw gelnagels.

Stap 3: Base coat aanbrengen
Breng de base coat aan op elke nagel en zorg ervoor dat u een dunne en gelijkmatige laag aanbrengt. De base coat helpt de gel nagellak beter te hechten en voorkomt dat uw nagels beschadigd raken.

Stap 4: Aanbrengen van de gel nagellak
Breng de gel nagellak aan op elke nagel en zorg ervoor dat u een dunne laag aanbrengt. Houd de kwast dicht bij de nagel en veeg overtollige gel af voordat u deze aanbrengt. Herhaal deze stap indien nodig en zorg ervoor dat u elke laag goed uithardt onder de UV- of LED-lamp voordat u doorgaat naar de volgende laag.

Stap 5: Top coat aanbrengen
Breng de top coat aan op elke nagel en zorg ervoor dat u een dunne en gelijkmatige laag aanbrengt. De top coat beschermt uw nagels en voorkomt dat de gel nagellak afbladdert.

Stap 6: Uitharden onder de UV- of LED-lamp
Laat elke laag gel nagellak en top coat goed uitharden onder de UV- of LED-lamp. Afhankelijk van de sterkte van de lamp kan dit tussen de 30 seconden en 2 minuten duren.

Stap 7: Afwerking
Reinig uw nagels met nagellakremover en wattenstaafjes om eventuele overtollige gel of nagellak te verwijderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het zetten van gelnagels veel oefening vereist, dus het kan een paar keer duren voordat u het helemaal onder de knie hebt. Oefen geduld en wees nauwkeurig bij het aanbrengen van elke laag.

Watch videos related to “gelnagels zetten stap voor stap”

Gel Polish Application for Beginners | Nail Plate Alignment | Step-by-step Tutorial

Images related to gelnagels zetten stap voor stap

Found 6 gelnagels zetten stap voor stap related images.

Gelnagels Zetten - Youtube
Gelnagels Zetten – Youtube
Acrylnagels Zetten - Youtube
Acrylnagels Zetten – Youtube

zelf gelnagels zetten kruidvat

Als je van plan bent om zelf gelnagels te zetten, zijn er verschillende producten verkrijgbaar bij Kruidvat die je hiervoor kunt gebruiken.

Een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt is een gellakset. Deze set bevat meestal een basecoat, kleurlak en een topcoat, en soms ook een UV-lamp. Het is belangrijk om een goede kwaliteit set te kiezen en de instructies zorgvuldig te volgen om een goed resultaat te behalen.

Naast de gellakset heb je ook andere hulpmiddelen nodig, zoals een nagelvijl, een bokkenpootje, en eventueel een nagellakremover om eventuele foutjes te corrigeren.

Als je nog nooit eerder gelnagels hebt gezet, kan het handig zijn om online tutorials te bekijken of een boek over nagelverzorging te raadplegen om de techniek onder de knie te krijgen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het zetten van gelnagels enige oefening vereist en dat het resultaat niet altijd perfect zal zijn. Als je twijfelt over je vaardigheden, kan het verstandig zijn om naar een nagelsalon te gaan voor een professionele behandeling.

professioneel gelnagels zetten

Als je professionele gelnagels wilt zetten, zijn hier een paar stappen die je zou kunnen volgen:

 1. Verzamel alle benodigde materialen: gelnagellak, base coat, top coat, UV-lamp, nagelvijl, nagelriemolie, nagelriemduwer en alcohol.

 2. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je nagels schoon en droog zijn voordat je begint. Vijl je nagels in de gewenste vorm en duw je nagelriemen terug met een nagelriemduwer.

 3. Breng de base coat aan: Breng een dunne laag base coat aan op elke nagel en laat deze uitharden onder de UV-lamp.

 4. Breng de gelnagellak aan: Breng een dunne laag gelnagellak aan op elke nagel en laat deze uitharden onder de UV-lamp. Herhaal deze stap totdat je tevreden bent met de kleur en de dekking van de gelnagellak.

 5. Breng de top coat aan: Breng een dunne laag top coat aan op elke nagel en laat deze uitharden onder de UV-lamp.

 6. Verwijder de plaklaag: Na het uitharden van de top coat, verwijder je de plaklaag met alcohol en een wattenschijfje.

 7. Hydrateer de nagelriemen: Breng nagelriemolie aan op je nagelriemen om ze te hydrateren en te voeden.

Dit zijn de basisstappen om professionele gelnagels te zetten. Het is echter belangrijk om de instructies van de fabrikant van de gelnagellak die je gebruikt, te volgen en de veiligheidsvoorschriften in acht te nemen om letsel te voorkomen. Het kan ook nuttig zijn om een professionele nagelstylist te raadplegen voor meer gedetailleerde instructies en advies.

You can see some more information related to gelnagels zetten stap voor stap here

Comments

There are a total of 66 comments on this question.

 • 426 comments are great
 • 516 great comments
 • 178 normal comments
 • 141 bad comments
 • 19 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic gelnagels zetten stap voor stap. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *