Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Bbl Opleiding Automonteur Niveau 1 New update

Bbl Opleiding Automonteur Niveau 1 New update

Autotechnicus (Bbl, Mbo) | Roc Midden Nederland

You are looking for information on the topic “bbl opleiding automonteur niveau 1”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://khoaluantotnghiep.net/wiki/ bbl-opleiding automonteur niveau 2, bbl-opleiding automonteur niveau 3, bbl-opleiding automonteur niveau 4, autotechnicus niveau 4, autotechnicus niveau 3, autotechnicus niveau 2, autotechnicus niveau 2 salaris, bbl automonteur groningen.

View information about the bbl opleiding automonteur niveau 1

Information about this question

  • Question: bbl opleiding automonteur niveau 1
  • Time: Asked 234 hours ago
  • Modified: Asked 159 hours ago
  • View: 19414

bbl opleiding automonteur niveau 1

Een BBL-opleiding tot automonteur niveau 1 is bedoeld voor mensen die willen leren hoe ze eenvoudige reparaties aan auto’s kunnen uitvoeren. Het is een praktijkgerichte opleiding waarbij je werkervaring opdoet bij een erkend leerbedrijf en tegelijkertijd naar school gaat.

Tijdens de opleiding leer je de basisprincipes van de autotechniek, zoals het uitvoeren van eenvoudige reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan motorvoertuigen. Je leert bijvoorbeeld hoe je banden moet vervangen, olie moet verversen en remmen moet repareren. Ook leer je over de verschillende onderdelen van een auto en hoe je problemen kunt oplossen.

De opleiding duurt over het algemeen 1 jaar en wordt afgesloten met een examen. Na het behalen van het examen ontvang

Watch videos related to “bbl opleiding automonteur niveau 1”

ROC van Twente | Wat is het verschil tussen een BOL of BBL opleiding?

Images related to bbl opleiding automonteur niveau 1

Found 24 bbl opleiding automonteur niveau 1 related images.

Autotechnicus (Bbl, Mbo) | Roc Midden Nederland
Autotechnicus (Bbl, Mbo) | Roc Midden Nederland

bbl-opleiding automonteur niveau 2

Een BBL-opleiding automonteur niveau 2 is een opleiding waarbij je in de praktijk leert door te werken bij een erkend leerbedrijf en daarnaast theoretische kennis opdoet tijdens lessen op een ROC (Regionaal Opleidingscentrum) of een andere onderwijsinstelling.

Tijdens deze opleiding leer je basisvaardigheden op het gebied van autotechniek, zoals het onderhouden en repareren van voertuigen, het stellen van diagnoses en het vervangen van onderdelen. Ook leer je over veiligheid, milieu en klantgerichtheid.

Om toegelaten te worden tot deze opleiding heb je minimaal een vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg of een mbo-diploma niveau 1 nodig. Daarnaast moet je een leerbedrijf hebben gevonden waar je kunt werken en leren.

De duur van de opleiding is meestal 2 jaar, waarbij je 1 dag per week naar school gaat en 4 dagen per week werkt bij het leerbedrijf. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een diploma niveau 2 als automonteur.

bbl-opleiding automonteur niveau 3

Een bbl-opleiding tot automonteur niveau 3 is een opleiding waarbij je werken en leren combineert. BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Dit betekent dat je werkt bij een erkend leerbedrijf en daarnaast één dag per week naar school gaat.

Tijdens de opleiding leer je onder andere hoe je onderhoudswerkzaamheden aan auto’s kunt uitvoeren, storingen kunt opsporen en verhelpen, en hoe je reparaties kunt uitvoeren. Ook leer je hoe je om moet gaan met moderne elektronica in auto’s en hoe je met klanten om moet gaan.

Om toegelaten te worden tot deze opleiding moet je in het bezit zijn van een diploma vmbo basisberoepsgerichte leerweg of een diploma op niveau 2 in de autotechniek. Ook kan het zijn dat je een intakegesprek moet voeren en een aantal toelatingstoetsen moet maken om toegelaten te worden.

De opleiding duurt over het algemeen drie jaar, afhankelijk van je voorkennis en ervaring. Na het afronden van de opleiding kun je aan de slag als automonteur bij een garagebedrijf of bij een dealer van een automerk. Je kunt er ook voor kiezen om door te leren en je verder te specialiseren binnen de autotechniek.

You can see some more information related to bbl opleiding automonteur niveau 1 here

Comments

There are a total of 450 comments on this question.

  • 811 comments are great
  • 181 great comments
  • 464 normal comments
  • 14 bad comments
  • 76 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic bbl opleiding automonteur niveau 1. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *