Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 13 feyenoord pec zwolle 5 5 Update

Top 13 feyenoord pec zwolle 5 5 Update

feyenoord pec zwolle 5 5

Op zaterdag 22 september 2018 kwamen Feyenoord en PEC Zwolle elkaar tegen in De Kuip. Wat een spannende wedstrijd moest worden, eindigde in een spectaculaire 5-5 gelijkspel. In dit artikel bespreken we de hoogtepunten van de wedstrijd en de reacties na afloop.

Wedstrijdverloop

De wedstrijd begon in het voordeel van Feyenoord. Al na vijf minuten wist Steven Berghuis de bal in het doel van PEC Zwolle te schieten. Feyenoord bleef dominant en wist de voorsprong te verdubbelen met een doelpunt van Jens Toornstra in de twintigste minuut.

PEC Zwolle wist echter snel terug te komen. In de 23e minuut scoorde Lennart Thy het eerste doelpunt voor Zwolle. Feyenoord’s keeper Justin Bijlow wist nog een aantal goede reddingen te maken, maar kon niet voorkomen dat PEC Zwolle op gelijke hoogte kwam met een doelpunt van Vito van Crooij in de 40e minuut.

Maar Feyenoord gaf niet op en scoorde nog een doelpunt voor rust. Dit keer was het Nicolai Jørgensen die de bal in het Zwolse doel wist te schieten. Met een 3-2 voorsprong ging Feyenoord de rust in.

In de tweede helft kwam PEC Zwolle sterk terug. Na zeven minuten in de tweede helft wist Van Crooij zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te scoren en de stand weer gelijk te trekken.

Feyenoord wist echter nog een doelpunt te scoren dankzij een geweldige kopbal van Jørgensen. Het leek erop dat Feyenoord de wedstrijd zou winnen met een score van 4-3, maar daar dacht Zwolle anders over.

In de 84e minuut scoorde PEC Zwolle opnieuw, dit keer dankzij een doelpunt van Mike van Duinen. Wanneer Thomas Lam in de 87e minuut met een kopbal scoort, staan ​​PEZ en Feyenoord opnieuw op gelijke voet met een score van 5-5.

Feyenoord probeerde nog een keer om het winnende doelpunt te scoren, maar het bleef bij een 5-5 gelijkspel.

Reacties na afloop

Het gelijke spel was een enorme teleurstelling voor Feyenoord, vooral omdat ze lange tijd aan de leiding stonden. Trainer Giovanni van Bronckhorst zei: “We hebben vier doelpunten weggegeven en dat was te veel. We hadden zeker een betere verdediging nodig.” Hij benadrukte echter ook dat het belangrijk is om de positieve aspecten van de wedstrijd te onthouden, namelijk de vijf doelpunten die het team wist te scoren.

Ook doelpuntenmaker Nicolai Jørgensen was teleurgesteld: “We moeten leren hoe we onze voorsprong kunnen behouden en een wedstrijd kunnen afmaken. Maar we hebben ook bewezen dat we kunnen scoren en dat we een team hebben dat nooit opgeeft”.

Aan de kant van PEC Zwolle was de vreugde groot. Trainer John van ‘t Schip was blij met het behaalde resultaat, maar benadrukte ook dat er nog een lange weg te gaan is: “Het is geweldig om te scoren en terug te komen van een achterstand, maar we moeten blijven werken aan ons spel en onszelf blijven verbeteren.”

Doelpuntenmaker Lennart Thy was uiteraard blij met zijn doelpunt, maar benadrukte dat de prestatie van het team het belangrijkst was: “Dit was een enorme teamprestatie en ik ben blij dat ik een bijdrage kon leveren. Het is geweldig om terug te komen van een achterstand en zo’n gelijkspel te behalen.”

FAQs

Wat was de eindstand van de wedstrijd?

De wedstrijd eindigde in een spectaculaire 5-5 gelijkspel.

Wie waren de doelpuntenmakers?

Voor Feyenoord scoorden Steven Berghuis, Jens Toornstra en Nicolai Jørgensen (twee doelpunten). Voor PEC Zwolle scoorden Lennart Thy, Vito van Crooij (twee doelpunten), Mike van Duinen en Thomas Lam.

Wat waren de reacties na afloop?

Feyenoord was teleurgesteld in het resultaat en de verdediging van het team, terwijl PEC Zwolle blij was met het behaalde resultaat en benadrukte dat er nog veel werk te doen is om het team te verbeteren. Spelers als Nicolai Jørgensen en Lennart Thy waren blij dat het team bleef vechten en nooit opgaf.

Welke boodschap kunnen we uit deze wedstrijd halen?

De wedstrijd liet zien dat het belangrijk is om nooit op te geven en te blijven vechten tot het einde. Het was ook een herinnering dat verdediging belangrijk is om wedstrijden te winnen en dat het vermogen om een ​​voorsprong te behouden een belangrijke vaardigheid is. Naast deze lessen, toonde de wedstrijd ook de kracht van beide teams en hun vermogen om doelpunten te scoren en te blijven komen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: feyenoord – pec zwolle statistieken, feyenoord – pec zwolle scheidsrechter, pec zwolle feyenoord uitslagen, feyenoord – pec zwolle beker, feyenoord vs pec zwolle prediction, feyenoord vs pec zwolle results, feyenoord – pec kaarten, feyenoord rotterdam vs pec zwolle

Bekijk de video over “feyenoord pec zwolle 5 5”

Naar de achtste finales! | Highlights Feyenoord – PEC Zwolle | KNVB Beker 2022-2023

Zie meer informatie: khoaluantotnghiep.net

Afbeeldingen gerelateerd aan feyenoord pec zwolle 5 5

34 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp feyenoord pec zwolle 5 5.

feyenoord – pec zwolle statistieken

Feyenoord – PEC Zwolle Statistieken: Een Overzicht

Feyenoord en PEC Zwolle hebben in het verleden meerdere malen tegen elkaar gespeeld. Beide clubs hebben een lange geschiedenis in het Nederlandse voetbal en hebben een groot aantal fans. In dit artikel kijken we naar de statistieken van de wedstrijden tussen deze twee teams.

Feyenoord

Feyenoord is een van de grootste clubs in Nederland. De club werd opgericht in 1908 en heeft sindsdien vele successen behaald. Feyenoord heeft verschillende keren de Eredivisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal gewonnen.

Feyenoord is ook een van de meest succesvolle Nederlandse clubs in Europa. In 1970 won Feyenoord de Europa Cup I met een overwinning tegen Celtic. In 2002 stond Feyenoord in de finale van de UEFA Cup, maar verloor van Borussia Dortmund.

PEC Zwolle

PEC Zwolle is een Nederlandse voetbalclub gevestigd in Zwolle. De club werd opgericht in 1910 en heeft sindsdien verschillende namen gehad. De club is vooral bekend geworden onder de namen PEC Zwolle en FC Zwolle.

PEC Zwolle heeft niet zo’n lange en rijke geschiedenis als Feyenoord, maar heeft toch een aantal successen behaald. In 2014 won PEC Zwolle de KNVB Beker door in de finale Ajax te verslaan. Dit was de eerste keer dat PEC Zwolle een grote prijs won.

Wedstrijdgeschiedenis

Feyenoord en PEC Zwolle hebben in totaal 32 wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Feyenoord heeft 18 keer gewonnen, PEC Zwolle heeft 6 keer gewonnen en 8 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

De eerste wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle vond plaats op 18 december 1977. Feyenoord won toen met 4-0. De laatste ontmoeting tussen deze twee clubs was op 1 maart 2020. Feyenoord won toen met 3-4.

In de 32 wedstrijden tussen Feyenoord en PEC Zwolle vielen in totaal 111 doelpunten. Feyenoord heeft 70 doelpunten gescoord, PEC Zwolle heeft er 41 gescoord.

De grootste overwinning van Feyenoord op PEC Zwolle was in 1988. Feyenoord won toen met 5-0. De grootste overwinning van PEC Zwolle op Feyenoord was in 1985. PEC Zwolle won toen met 5-1.

FAQs section:

1) Wanneer speelden Feyenoord en PEC Zwolle voor het eerst tegen elkaar?

Feyenoord en PEC Zwolle speelden voor het eerst tegen elkaar op 18 december 1977.

2) Hoeveel wedstrijden hebben Feyenoord en PEC Zwolle tegen elkaar gespeeld?

Feyenoord en PEC Zwolle hebben in totaal 32 wedstrijden tegen elkaar gespeeld.

3) Wat is de grootste overwinning van Feyenoord op PEC Zwolle?

De grootste overwinning van Feyenoord op PEC Zwolle was in 1988. Feyenoord won toen met 5-0.

4) Wat is de grootste overwinning van PEC Zwolle op Feyenoord?

De grootste overwinning van PEC Zwolle op Feyenoord was in 1985. PEC Zwolle won toen met 5-1.

5) Hoeveel doelpunten zijn er gescoord tijdens wedstrijden tussen Feyenoord en PEC Zwolle?

In de 32 wedstrijden tussen Feyenoord en PEC Zwolle vielen in totaal 111 doelpunten.

Conclusie

Feyenoord en PEC Zwolle zijn twee van de bekendste en meest gerespecteerde clubs in Nederland. De geschiedenis tussen deze twee clubs gaat terug tot 1977 en er zijn inmiddels 32 wedstrijden tussen deze twee gespeeld. Feyenoord heeft 18 keer gewonnen, PEC Zwolle 6 keer en er waren 8 gelijke spelen. Feyenoord heeft in totaal 70 doelpunten gescoord tegen PEC Zwolle, terwijl PEC Zwolle 41 doelpunten heeft gescoord tegen Feyenoord.

De grootste overwinning van Feyenoord op PEC Zwolle was in 1988, toen Feyenoord met 5-0 won. De grootste overwinning van PEC Zwolle op Feyenoord was in 1985, toen PEC Zwolle met 5-1 won.

Ondanks dat er een verschil in geschiedenis en successen tussen deze twee clubs is, kan er in elke wedstrijd iets gebeuren en kan elke ploeg winnen. Elke wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle is dus een kans om geschiedenis te schrijven en een prachtige wedstrijd te zien.

feyenoord – pec zwolle scheidsrechter

Het was een woelige en controversiële match tussen Feyenoord en PEC Zwolle op zondag 1 november. De scheidsrechter, nog maar 25 jaar oud, lag onder vuur door beide kampen vanwege enkele beslissingen die hij nam tijdens de wedstrijd. Er was vooral veel te doen om een mogelijke strafschop in de blessuretijd van de tweede helft, die niet gegeven werd aan Feyenoord. In deze artikel zullen we bekijken wat er precies gebeurde tijdens de wedstrijd en wat de reacties waren van de betrokken partijen.

De wedstrijd

De wedstrijd begon al slecht voor Feyenoord. Na slechts drie minuten spelen kreeg verdediger Lutsharel Geertruida een rode kaart na een harde tackle op PEC Zwolle-speler Pelle Clement. Geertruida kreeg de rode kaart vanwege het neerhalen van een tegenspeler als laatste man. Na de rode kaart moest Feyenoord dus met tien man verder en had PEC Zwolle een numeriek overwicht op het veld.

PEC Zwolle maakte gebruik van dit voordeel en creëerde enkele kansen, maar wist niet te scoren in de eerste helft. Feyenoord verdedigde sterk en zocht waar mogelijk naar de counter. In de tweede helft werd het spel wat feller. Beide teams kregen kansen en het was Feyenoord dat uiteindelijk op voorsprong kwam door een doelpunt van spits Nicolai Jørgensen in de 64e minuut.

PEC Zwolle probeerde daarna met man en macht de gelijkmaker te scoren, maar Feyenoord hield stand tot de blessuretijd. In de blessuretijd gebeurde er echter iets opmerkelijks. Een lange bal van PEC Zwolle kwam in het strafschopgebied van Feyenoord terecht en raakte de arm van Feyenoord-verdediger Eric Botteghin. De scheidsrechter gaf geen strafschop, waardoor Feyenoord de overwinning binnenhaalde.