Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ondernemerschap En Retail Management Hogeschool Rotterdam Top 15 Latest Posts

Ondernemerschap En Retail Management Hogeschool Rotterdam Top 15 Latest Posts

Voltijd Bachelor Opleiding Ondernemerschap & Retail Management - Hogeschool Rotterdam

You are looking for information on the topic “ondernemerschap en retail management hogeschool rotterdam”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: 945 new posts updated hbo ondernemerschap en retail management, ondernemerschap en retail management hbo utrecht, ondernemerschap en retail management avans, opleiding ondernemerschap en retail management, ondernemerschap en retail management fontys, ondernemerschap en retail management deeltijd, ondernemerschap en retail management groningen, entrepreneurship hogeschool rotterdam.

View information about the ondernemerschap en retail management hogeschool rotterdam

Information about this question

 • Question: ondernemerschap en retail management hogeschool rotterdam
 • Time: Asked 133 hours ago
 • Modified: Updated 180 hours ago
 • View: 13648

ondernemerschap en retail management hogeschool rotterdam

Hogeschool Rotterdam biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van ondernemerschap en retail management. Hieronder volgt een overzicht van enkele van deze opleidingen:

 1. Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht): Deze opleiding leidt studenten op tot allround managers en biedt een brede basis in management, economie en recht. Studenten kunnen zich specialiseren in verschillende richtingen, waaronder ondernemerschap en retail management.

 2. Small Business en Retail Management: Deze opleiding is gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en het managen van kleine bedrijven en winkels. Studenten leren onder andere over marketing, financiën en management.

 3. Commerciële Economie: Deze opleiding richt zich op het ontwikkelen van commerciële vaardigheden, zoals marketing en sales. Studenten kunnen zich specialiseren in verschillende richtingen, waaronder retail management.

 4. Fashion Management: Deze opleiding is gericht op het managen van modebedrijven en richt zich op onderwerpen als inkoop, productie en marketing.

 5. International Business and Management Studies: Deze opleiding richt zich op het managen van internationale bedrijven en biedt een brede basis in management, economie en recht. Studenten kunnen zich specialiseren in verschillende richtingen, waaronder retail management.

Naast deze opleidingen biedt Hogeschool Rotterdam ook verschillende cursussen en trainingen aan op het gebied van ondernemerschap en retail management.

Watch videos related to “ondernemerschap en retail management hogeschool rotterdam”

Ondernemerschap en Retail Management Hogeschool Rotterdam

Images related to ondernemerschap en retail management hogeschool rotterdam

Found 9 ondernemerschap en retail management hogeschool rotterdam related images.

Online Presentatie Ondernemerschap & Retail Management | Hogeschool Rotterdam - Youtube
Online Presentatie Ondernemerschap & Retail Management | Hogeschool Rotterdam – Youtube
Voltijd Bachelor Opleiding Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship - Hogeschool Rotterdam
Voltijd Bachelor Opleiding Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship – Hogeschool Rotterdam
Voltijd Bachelor Opleiding Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship - Hogeschool Rotterdam
Voltijd Bachelor Opleiding Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship – Hogeschool Rotterdam
Voltijd Bachelor Opleiding Ondernemerschap & Retail Management - Hogeschool Rotterdam
Voltijd Bachelor Opleiding Ondernemerschap & Retail Management – Hogeschool Rotterdam

hbo ondernemerschap en retail management

HBO ondernemerschap en retail management is een studieprogramma op HBO-niveau dat zich richt op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en managementvaardigheden in de detailhandel. Het is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het starten van hun eigen bedrijf of het werken in de detailhandel als manager of ondernemer.

Het curriculum omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder marketing, sales, management, finance en bedrijfsvoering. Studenten leren hoe ze een succesvol bedrijfsplan kunnen opstellen, hoe ze hun bedrijf kunnen promoten en hoe ze hun financiën kunnen beheren. Daarnaast krijgen ze training in communicatie, leiderschap en teambuilding.

Het programma omvat ook stages, waarbij studenten praktische ervaring kunnen opdoen in de detailhandel. Hierdoor kunnen ze de theoretische kennis die ze hebben opgedaan in de klas toepassen in een real-world setting.

Afgestudeerden van het programma zijn goed voorbereid op een loopbaan als ondernemer of manager in de detailhandel. Ze hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een eigen bedrijf te starten, een bestaand bedrijf te beheren of een carrière te maken als manager in de detailhandel.

ondernemerschap en retail management hbo utrecht

Het studieprogramma Ondernemerschap en Retail Management aan de Hogeschool Utrecht is gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en het begrijpen van de dynamiek van de retailsector. De opleiding combineert theoretische kennis met praktische vaardigheden om studenten voor te bereiden op het starten van een eigen bedrijf of het werken in de retailsector.

Enkele voorbeelden van vakken die je tijdens de opleiding kunt verwachten zijn:

 • Ondernemingsplan schrijven
 • Marketing en branding
 • Financieel management
 • Inkoop en logistiek
 • Personeelsmanagement
 • E-commerce en digitale marketing
 • Retailconcepten en winkelmanagement

Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan praktijkervaring. Zo loop je stage en werk je aan projecten voor echte opdrachtgevers uit de retailsector. Ook zijn er regelmatig gastcolleges van professionals uit het werkveld.

Met een diploma Ondernemerschap en Retail Management kun je aan de slag als ondernemer, retailmanager, inkoper, marketeer of consultant.

You can see some more information related to ondernemerschap en retail management hogeschool rotterdam here

Comments

There are a total of 707 comments on this question.

 • 416 comments are great
 • 433 great comments
 • 101 normal comments
 • 77 bad comments
 • 67 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic ondernemerschap en retail management hogeschool rotterdam. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *