Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ondernemerschap En Retail Management Hanze Update

Ondernemerschap En Retail Management Hanze Update

Ondernemerschap & Retail Management

You are looking for information on the topic “ondernemerschap en retail management hanze”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: 945 new posts updated ondernemerschap en retail management deeltijd, ondernemerschap en retail management groningen, ondernemerschap en retail management hbo, ondernemerschap en retail management universiteit, ondernemerschap en retail management amsterdam, ondernemerschap en retail management utrecht, ondernemerschap en retail management fontys, ondernemerschap en retail management beroepen.

View information about the ondernemerschap en retail management hanze

Information about this question

 • Question: ondernemerschap en retail management hanze
 • Time: Asked 25 days ago
 • Modified: Asked 125 hours ago
 • View: 7289

ondernemerschap en retail management hanze

De Hanze Hogeschool Groningen biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van ondernemerschap en retail management. Hieronder volgt een overzicht van de beschikbare programma’s:

 1. Ondernemerschap & Retail Management (bachelor): Dit programma richt zich op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en managementcompetenties in de retailsector. Studenten leren hoe ze een eigen bedrijf kunnen opzetten en leiden, en hoe ze effectief kunnen samenwerken met andere retailers.

 2. Small Business & Retail Management (bachelor): Dit programma is gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en managementcompetenties voor kleine bedrijven en detailhandel. Studenten leren hoe ze een bedrijf kunnen opzetten en leiden, hoe ze de markt kunnen analyseren en hoe ze marketing- en verkoopstrategieën kunnen ontwikkelen.

 3. Retail Management (master): Dit programma is gericht op het ontwikkelen van managementcompetenties in de retailsector. Studenten leren hoe ze de strategieën en prestaties van een bedrijf kunnen analyseren en verbeteren, hoe ze de veranderende consumentenbehoeften kunnen begrijpen en hoe ze technologie kunnen integreren in de retailomgeving.

Naast deze programma’s biedt de Hanze Hogeschool Groningen ook verschillende kortere cursussen en workshops aan op het gebied van ondernemerschap en retail management.

Watch videos related to “ondernemerschap en retail management hanze”

Waarom kiezen voor Ondernemerschap & Retail Management?

Images related to ondernemerschap en retail management hanze

Found 8 ondernemerschap en retail management hanze related images.

Ondernemerschap & Retail Management
Ondernemerschap & Retail Management

ondernemerschap en retail management deeltijd

Er zijn verschillende instellingen die deeltijdprogramma’s aanbieden op het gebied van ondernemerschap en retail management. Hieronder vind je enkele voorbeelden van instellingen die deze programma’s aanbieden:

 • Hogeschool Utrecht: Deeltijd HBO-opleiding Ondernemerschap en Retail Management. Dit programma richt zich op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap, retailmanagement en bedrijfsvoering.

 • Fontys Hogescholen: Deeltijd HBO-opleiding Ondernemerschap en Retail Management. Dit programma richt zich op het ontwikkelen van ondernemerschap en leiderschap, zodat studenten in staat zijn om een eigen bedrijf op te starten of een leidinggevende functie binnen de retailsector te bekleden.

 • Avans Hogeschool: Deeltijd HBO-opleiding Commerciële Economie met als specialisatie Retailmanagement. Dit programma richt zich op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden op het gebied van marketing, sales en retailmanagement.

 • Rotterdam School of Management, Erasmus University: Deeltijd Executive Master in Retail Management. Dit programma richt zich op het ontwikkelen van strategische en operationele vaardigheden op het gebied van retailmanagement, met aandacht voor digitale innovatie en duurzaamheid.

Er zijn natuurlijk nog meer instellingen die deeltijdprogramma’s aanbieden op het gebied van ondernemerschap en retail management. Het is daarom aan te raden om te kijken welke instelling het beste bij jouw wensen en situatie past.

ondernemerschap en retail management groningen

Ondernemerschap en Retail Management zijn twee verwante vakgebieden die zich richten op het starten en runnen van een succesvolle onderneming in de detailhandel.

Groningen heeft verschillende instellingen die deze vakgebieden aanbieden, zoals de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de Hanzehogeschool Groningen (HG). Hieronder staan enkele voorbeelden van programma’s die deze instellingen aanbieden:

 • Rijksuniversiteit Groningen: De RUG biedt een Bachelor of Science (BSc) in International Business, met een specialisatie in Entrepreneurship of Retail Management. Daarnaast biedt de universiteit verschillende masterprogramma’s aan die relevant zijn voor deze vakgebieden, zoals de MSc in Business Administration met een specialisatie in Entrepreneurship of Marketing.

 • Hanzehogeschool Groningen: De HG biedt een Bachelor of Business Administration (BBA) in Retail Management, waarin studenten leren over verschillende aspecten van het runnen van een succesvolle detailhandelsonderneming, zoals inkoop, verkoop, marketing en logistiek. Daarnaast biedt de HG een BBA in Ondernemerschap, waarin studenten leren hoe ze een bedrijf kunnen opzetten en laten groeien.

Naast deze programma’s bieden zowel de RUG als de HG verschillende cursussen en workshops aan op het gebied van ondernemerschap en retail management, die open staan voor zowel studenten als professionals.

You can see some more information related to ondernemerschap en retail management hanze here

Comments

There are a total of 218 comments on this question.

 • 361 comments are great
 • 375 great comments
 • 430 normal comments
 • 116 bad comments
 • 22 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic ondernemerschap en retail management hanze. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *