Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Horeca En Toerisme Opleiding Mbo New update

Horeca En Toerisme Opleiding Mbo New update

Roc Midden Nederland

You are looking for information on the topic “horeca en toerisme opleiding mbo”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://khoaluantotnghiep.net/wiki/ horeca opleiding mbo niveau 4 bbl, toerisme opleiding mbo niveau 4, horeca-opleiding mbo niveau 2, toerisme opleiding mbo niveau 3, horeca opleiding mbo amsterdam, mbo horeca opleiding groningen, horeca-opleiding mbo niveau 3, horeca opleiding mbo niveau 1.

View information about the horeca en toerisme opleiding mbo

Information about this question

 • Question: horeca en toerisme opleiding mbo
 • Time: Asked 36 days ago
 • Modified: Asked 11 minute ago
 • View: 13310

horeca en toerisme opleiding mbo

Er zijn verschillende MBO-opleidingen gericht op horeca en toerisme, hier zijn enkele voorbeelden:

 1. MBO Horeca: Deze opleiding is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden in de horeca, zoals koken, serveren, gastvrijheid en ondernemerschap.
 2. MBO Toerisme: Deze opleiding richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden in de reis- en toerismebranche, zoals reisorganisatie, gastvrijheid, marketing en ondernemerschap.
 3. MBO Manager/Ondernemer Horeca: Deze opleiding is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden in het managen van horecabedrijven, zoals personeelsbeheer, financieel beheer en marketing.
 4. MBO Leisure & Hospitality: Deze opleiding is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden in de recreatie- en vrijetijdsindustrie, zoals evenementenorganisatie, gastvrijheid en marketing.

Het is belangrijk om de verschillende opleidingen te vergelijken en te kijken welke het beste past bij jouw interesses en carrièredoelen. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de reputatie van de school en de mogelijkheden voor stage en werk na het afstuderen.

Watch videos related to “horeca en toerisme opleiding mbo”

Horeca en Toerisme bij MBO Utrecht

Images related to horeca en toerisme opleiding mbo

Found 26 horeca en toerisme opleiding mbo related images.

Roc Midden Nederland
Roc Midden Nederland

horeca opleiding mbo niveau 4 bbl

Een Horeca-opleiding op MBO-niveau 4 in de BBL-variant houdt in dat je werkt en leert tegelijkertijd. BBL staat namelijk voor Beroepsbegeleidende Leerweg, waarbij je vier dagen in de week werkt bij een erkend leerbedrijf en één dag in de week naar school gaat. Het voordeel van de BBL-variant is dat je direct praktijkervaring opdoet en tegelijkertijd werkt aan je theoretische kennis.

Op MBO-niveau 4 zijn er verschillende Horeca-opleidingen die je kunt volgen, zoals de opleidingen:

 • Manager Ondernemer Horeca
 • Leidinggevende Bediening
 • Leidinggevende Keuken
 • Gespecialiseerd kok

Bij de opleiding Manager Ondernemer Horeca leer je hoe je een horecabedrijf runt en daarbij komen alle aspecten aan bod, zoals financiën, marketing, personeelsbeleid en inkoop. Bij de opleidingen Leidinggevende Bediening en Leidinggevende Keuken leer je hoe je leiding geeft aan een team in de bediening of keuken. De opleiding Gespecialiseerd kok is gericht op het bereiden van gerechten en het ontwikkelen van recepten.

Afhankelijk van de opleiding die je kiest, kun je na het behalen van je diploma aan de slag als manager, leidinggevende of specialist in de horeca.

toerisme opleiding mbo niveau 4

You can see some more information related to horeca en toerisme opleiding mbo here

Comments

There are a total of 424 comments on this question.

 • 763 comments are great
 • 117 great comments
 • 457 normal comments
 • 132 bad comments
 • 74 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic horeca en toerisme opleiding mbo. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *