Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoeveel Uur Mag Je Werken Als Je 17 Bent Horeca Top 12 Favorites

Hoeveel Uur Mag Je Werken Als Je 17 Bent Horeca Top 12 Favorites

40-Urige Werkweek Aanhouden In De Horeca, Mag Dit? - Payingit

You are looking for information on the topic “hoeveel uur mag je werken als je 17 bent horeca”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://khoaluantotnghiep.net/wiki/ tot hoe laat mag een 16 jarige werken in de horeca, tot hoe laat mag een 15-jarige werken in de horeca, hoeveel uur mag je werken als je 14 bent, tot hoe laat mag een 17 jarige werken in de horeca, hoeveel uur mag je werken als je 13 bent, hoeveel uur mag je werken per dag, hoeveel uur mag je werken als je 16 bent, tot hoelaat mag je werken als je 16 bent.

View information about the hoeveel uur mag je werken als je 17 bent horeca

Information about this question

 • Question: hoeveel uur mag je werken als je 17 bent horeca
 • Time: Askeded 224 hours ago
 • Modified: Updated 26 days ago
 • View: 304

hoeveel uur mag je werken als je 17 bent horeca

Als je 17 jaar bent en werkt in de horeca, dan gelden de volgende regels wat betreft het aantal uur dat je mag werken:

 • Je mag maximaal 9 uur per dag werken.
 • Je mag maximaal 45 uur per week werken.
 • Je hebt recht op minimaal 12 uur rust tussen twee diensten.
 • Je mag niet meer dan 4,5 uur achter elkaar werken zonder een pauze van minimaal 30 minuten.

Let op: dit zijn de algemene regels voor 17-jarigen die werken in de horeca, maar er kunnen uitzonderingen zijn afhankelijk van je specifieke situatie en het type werk dat je doet. Het is daarom altijd verstandig om je contract en de CAO goed te lezen en eventueel advies te vragen aan je werkgever of een juridisch expert.

Watch videos related to “hoeveel uur mag je werken als je 17 bent horeca”

Krijg je wel genoeg LOON en FOOI?! | De waarheid over HORECABIJBAANTJES

Images related to hoeveel uur mag je werken als je 17 bent horeca

Found 33 hoeveel uur mag je werken als je 17 bent horeca related images.

40-Urige Werkweek Aanhouden In De Horeca, Mag Dit? - Payingit
40-Urige Werkweek Aanhouden In De Horeca, Mag Dit? – Payingit

tot hoe laat mag een 16 jarige werken in de horeca

Een 16-jarige mag werken in de horeca onder bepaalde voorwaarden en er zijn regels met betrekking tot de werktijden en werkomstandigheden van minderjarigen.

Volgens de Arbeidstijdenwet mag een 16-jarige maximaal 9 uur per dienst werken en maximaal 45 uur per week, inclusief overwerk. Daarnaast moet een minderjarige werknemer na een dienst van 4,5 uur minimaal 30 minuten pauze krijgen.

De werktijden van minderjarigen zijn ook afhankelijk van hun leeftijd en het type werk dat ze uitvoeren. In de horeca gelden specifieke regels voor minderjarigen, zoals dat ze niet mogen werken tussen 0:00 uur en 6:00 uur.

Het is belangrijk om te weten dat er soms uitzonderingen kunnen zijn op deze regels, afhankelijk van de situatie en de specifieke omstandigheden. Het is daarom verstandig om contact op te nemen met de werkgever of de Arbeidsinspectie voor meer informatie over de regels voor minderjarige werknemers in de horeca.

tot hoe laat mag een 15-jarige werken in de horeca

Een 15-jarige mag in Nederland werken in de horeca, maar er zijn wel regels waaraan de werkgever zich moet houden. Volgens de Arbeidstijdenwet mag een 15-jarige maximaal 9 uur per week werken en niet meer dan 2 uur per dag. Ook zijn er beperkingen aan de werktijden. Een 15-jarige mag bijvoorbeeld niet werken tussen 23.00 uur ‘s avonds en 06.00 uur ‘s ochtends.

Daarnaast moet de werkgever erop toezien dat het werk niet te zwaar of te gevaarlijk is voor de leeftijd van de werknemer en dat de werknemer voldoende rust krijgt tussen de werkdagen door.

Het is belangrijk om te vermelden dat er mogelijk nog aanvullende regels en afspraken gelden in de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) van de horeca of in de individuele arbeidsovereenkomst.

You can see some more information related to hoeveel uur mag je werken als je 17 bent horeca here

Comments

There are a total of 867 comments on this question.

 • 494 comments are great
 • 569 great comments
 • 49 normal comments
 • 17 bad comments
 • 86 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic hoeveel uur mag je werken als je 17 bent horeca. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *