Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Gevangenis Alphen aan den Rijn: Contactinfo en Bezoekmogelijkheden

Gevangenis Alphen aan den Rijn: Contactinfo en Bezoekmogelijkheden

gevangenis alphen aan den rijn contact

Gevangenis Alphen aan den Rijn Contact

Gevangenis Alphen aan den Rijn is een belangrijke gevangenis in Nederland en is gelegen in de gemeente Alphen aan den Rijn, vlakbij de rivier de Oude Rijn. Het huisvest mannelijke gedetineerden. Het is ook bekend als de Penitentiaire Inrichting Alphen aan den Rijn en maakt deel uit van het Nederlandse gevangenissysteem.

Het doel van de gevangenis is om bij te dragen aan een veiligere samenleving door het bieden van een veilige en humane detentieomgeving en door het bevorderen van de rehabilitatie van gedetineerden. De gevangenis biedt een breed scala aan programma’s, waaronder werk, onderwijs en training, en heeft ook een psychiatrische afdeling voor gedetineerden met psychische problemen.
Het is belangrijk voor vrienden en familieleden om op de hoogte te zijn van de contactgegevens van de gevangenis en de regels en voorschriften die van toepassing zijn op bezoekers.

Contactgegevens

De contactgegevens van Gevangenis Alphen aan den Rijn zijn als volgt:

Adres: Eikenlaan 2, 2404 BP Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: +31 88 07 56 000
E-mail: [email protected]

Openingstijden en bezoek

De normale bezoektijd van de gevangenis is doorgaans vanaf 13.45 uur tot 16.45 uur en vanaf 18.45 uur tot 20.15 uur. Bezoekers moeten zich minimaal 30 minuten voor aanvang van het bezoek melden bij de receptie van de gevangenis. Voor de bezoekregeling gelden verschillende voorwaarden, regels en voorschriften.

Om een gedetineerde te bezoeken, dient men in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs. Het is tevens belangrijk om vooraf een afspraak te maken via de telefoon. Daarnaast moeten bezoekers zich houden aan de kledingvoorschriften en mogen zij geen verboden voorwerpen meenemen naar de gevangenis.

Receptie

De receptie van Gevangenis Alphen aan den Rijn bevindt zich bij de hoofdingang van de gevangenis en is 24 uur per dag geopend. Bezoekers die een gedetineerde willen bezoeken, kunnen zich hier melden en eventuele vragen stellen.

Postadres

Gedetineerden in Gevangenis Alphen aan den Rijn kunnen onder bepaalde voorwaarden post ontvangen. Adressen van gedetineerden kunnen niet openbaar worden gemaakt, maar kunnen worden verkregen door direct contact op te nemen met de gevangenis.

Contact met gedetineerden

Familie en vrienden van een gedetineerde in Gevangenis Alphen aan den Rijn kunnen contact opnemen met de gevangenis voor informatie over de situatie van de gedetineerde en voor het maken van bezoekafspraken. Het is helaas niet mogelijk om direct contact op te nemen met een gedetineerde, tenzij de gedetineerde uitdrukkelijk toestemming geeft om contact op te nemen.

FAQs

1. Hoe kan ik contact opnemen met Gevangenis Alphen aan den Rijn?

U kunt Gevangenis Alphen aan den Rijn bereiken via telefoonnummer +31 88 07 56 000 of via e-mail op [email protected].

2. Zijn er bezoekregels voor Gevangenis Alphen aan den Rijn?

Ja, er zijn verschillende regels en voorschriften die van toepassing zijn op bezoekers. Het is belangrijk om vooraf een afspraak te maken, een geldig identiteitsbewijs te hebben en zich te houden aan de kledingvoorschriften.

3. Kan ik post versturen naar een gedetineerde in Gevangenis Alphen aan den Rijn?

Onder bepaalde voorwaarden kunnen gedetineerden post ontvangen. Neem contact op met de gevangenis voor meer informatie over deze voorwaarden.

4. Kan ik rechtstreeks contact opnemen met een gedetineerde in Gevangenis Alphen aan den Rijn?

Nee, dit is over het algemeen niet mogelijk. Familie en vrienden van gedetineerden kunnen wel contact opnemen met de gevangenis voor informatie over de situatie van de gedetineerde.

5. Is Gevangenis Alphen aan den Rijn getroffen door de Covid-19 epidemie?

Ja, net als alle andere gevangenissen in Nederland heeft Gevangenis Alphen aan den Rijn extra maatregelen genomen vanwege de Covid-19 epidemie. Zo zijn er beperkingen voor bezoekers en zijn er extra hygiënemaatregelen genomen. Het is belangrijk om de website van de gevangenis in de gaten te houden voor de meest recente informatie over de situatie vanwege Covid-19.

6. Welke programma’s biedt Gevangenis Alphen aan den Rijn gedetineerden aan?

Reclassering, werk, onderwijs en training zijn slechts enkele van de programma’s die de gevangenis biedt. Er is ook een psychiatrische afdeling voor gedetineerden met psychische problemen. Het doel van de gevangenis is om bij te dragen aan de rehabilitatie van gedetineerden en om bij te dragen aan een veiligere samenleving.

7. Waarom is het belangrijk om de contactgegevens van Gevangenis Alphen aan den Rijn te kennen?

Het is belangrijk om de contactgegevens van Gevangenis Alphen aan den Rijn te kennen, vooral als u een familielid of vriend hebt die in de gevangenis zit. Het kan helpen om informatie te krijgen over hun situatie en om bezoekafspraken te maken. Bovendien kan het ook helpen om te begrijpen wat de regels en voorschriften zijn en wat u kunt verwachten als u op bezoek gaat.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: pi alphen aan den rijn vacatures, gevangenis alphen aan den rijn bezoek, pi alphen aan den rijn kleding invoeren, eikenlaan, alphen aan den rijn, eikenlaan 36 alphen aan den rijn, maatschapslaan 1 alphen aan den rijn, pi alphen aan den rijn maatschapslaan, pi alphen aan den rijn geld storten

Bekijk de video over “gevangenis alphen aan den rijn contact”

Rondleiding door gevangenis in Alphen aan den Rijn waar 1140 vluchtelingen in worden opgevangen

Zie meer informatie: khoaluantotnghiep.net

Afbeeldingen gerelateerd aan gevangenis alphen aan den rijn contact

45 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp gevangenis alphen aan den rijn contact.

pi alphen aan den rijn vacatures

Pi Alphen aan den Rijn vacatures: vind je nieuwe job

Ben je op zoek naar een nieuwe job in de regio van Alphen aan der Rijn? Dan ben je op de juiste plek. In deze artikel bespreken we alles wat je moet weten over Pi Alphen aan den Rijn vacatures.

Wat is Pi Alphen aan den Rijn?

Pi Alphen aan den Rijn is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van hoogwaardige kunststof halffabricaten. Het bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is al meer dan 50 jaar actief in de branche. Pi Alphen aan den Rijn heeft een sterk netwerk van klanten en leveranciers en heeft naam gemaakt in de branche door zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Waarom werken bij Pi Alphen aan den Rijn?

Er zijn vele redenen waarom werken bij Pi Alphen aan den Rijn aantrekkelijk is. Naast het feit dat het een gerenommeerd bedrijf is, biedt Pi Alphen aan den Rijn een professionele en innovatieve omgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan het trainen van zijn medewerkers en stelt hoge eisen aan zijn personeel, wat betekent dat de medewerkers bij Pi Alphen aan den Rijn als echte experts worden beschouwd. Daarnaast biedt Pi Alphen aan den Rijn uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een competitief salaris.

Welke vacatures zijn er bij Pi Alphen aan den Rijn?

Pi Alphen aan den Rijn biedt veel verschillende vacatures aan, van productiemedewerkers tot aan specialisten op het gebied van sales en marketing. Hieronder hebben we een overzicht van enkele vacatures bij Pi Alphen aan den Rijn:

1. Productiemedewerker: Als productiemedewerker bij Pi Alphen aan den Rijn draag je bij aan het productieproces van kunststof halffabricaten. Je werkt aan het bedienen van machines en het in- en uitladen van grondstoffen en halffabricaten. Je werkt in een team van ervaren medewerkers en rapporteert aan de teamleider productie.

2. Operator: Als operator bij Pi Alphen aan den Rijn ben je verantwoordelijk voor het opstarten, bedienen en afstellen van de machines die worden gebruikt in het productieproces. Je werkt in een team van operators en rapporteert aan de teamleider productie. Je werkt met geavanceerde machines en je zal veel leren over de werking van verschillende productiesystemen.

3. Salesmanager: Als salesmanager bij Pi Alphen aan den Rijn ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet door middel van het binnenhalen van nieuwe klanten en het behouden van de bestaande klanten. Je werkt samen met het team van accountmanagers en rapporteert aan de salesdirecteur. Je hebt veel verkoopervaring en je bent in staat om zelfstandig te werken.

4. Accountmanager: Als accountmanager bij Pi Alphen aan den Rijn ben je verantwoordelijk voor het beheren van de relatie met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Je werkt samen met het team van salesmanagers en rapporteert aan de salesdirector. Je hebt ervaring met het werken in een commerciële omgeving en bent in staat om klantgericht te denken.

5. Engineering manager: Als engineering manager bij Pi Alphen aan den Rijn ben je verantwoordelijk voor het leiden van het engineeringteam en het ontwerpen van nieuwe producten en machines. Je werkt samen met het team van engineers en rapporteert aan de technisch directeur. Je hebt uitgebreide ervaring met het werken als engineer en je bent in staat om complexe problemen op te lossen.

Waar kan ik solliciteren voor een vacature bij Pi Alphen aan den Rijn?

Als je geïnteresseerd bent in het werken bij Pi Alphen aan den Rijn, kun je solliciteren op deze website. Je kunt op de website de vacatures bekijken, je cv uploaden en solliciteren op de functie die bij je past.

FAQs

1. Wat zijn de werktijden bij Pi Alphen aan den Rijn?
De werktijden bij Pi Alphen aan den Rijn variëren afhankelijk van de functie en de afdeling waarop je werkt. Sommige afdelingen werken in ploegendienst, terwijl andere afdelingen vaste werktijden hebben. De werktijden worden vooraf aangekondigd en zijn afhankelijk van de productieplanning.

2. Welke opleidingsmogelijkheden zijn er bij Pi Alphen aan den Rijn?
Pi Alphen aan den Rijn hecht veel waarde aan de ontwikkeling van zijn medewerkers en biedt dan ook veel opleidingsmogelijkheden aan. Deze opleidingsmogelijkheden verschillen per functie en zijn afhankelijk van de behoeften van de medewerker en het bedrijf. Denk hierbij aan cursussen, trainingen en certificeringen.

3. Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij Pi Alphen aan den Rijn?
Pi Alphen aan den Rijn biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan zijn medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de functie en het salarisniveau, maar omvatten onder andere een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een bonusregeling, een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.

4. Is er een mogelijkheid tot thuiswerken bij Pi Alphen aan den Rijn?
Thuiswerken is afhankelijk van de functie en de afdeling waarop je werkt. Sommige afdelingen bieden de mogelijkheid tot thuiswerken, terwijl andere afdelingen zich voornamelijk op de productie op de werkvloer richten. Bespreek de mogelijkheid tot thuiswerken met je leidinggevende of afdeling HR.

5. Wat is de bedrijfscultuur bij Pi Alphen aan den Rijn?
Pi Alphen aan den Rijn heeft een professionele en innovatieve bedrijfscultuur. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid en stimuleert zijn medewerkers om continu te innoveren en te verbeteren. Verder heerst er een informele en open sfeer, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

gevangenis alphen aan den rijn bezoek

Gevangenis Alphen aan den Rijn: Bezoek aan een modern strafinstituut

Een bezoek aan de gevangenis van Alphen aan den Rijn kan een interessante en leerzame ervaring zijn. Deze moderne strafinrichting biedt niet alleen veiligheids- en detentie mogelijkheden voor gedetineerden, maar ook educatieve programma’s en bezoekmogelijkheden voor het publiek.

In deze Introductie leer je meer over de geschiedenis en structuur van de gevangenis, de bezoekvoorwaarden en wat je kunt verwachten tijdens je bezoek.

De Geschiedenis van Gevangenis Alphen aan den Rijn

De oorsprong van de gevangenis van Alphen aan den Rijn gaat terug naar 1870 toen het nog diende als tuchtschool. In de loop der jaren is de instelling meerdere malen verbouwd en uitgebreid. In 2001 is de gevangenis grondig gerenoveerd en zijn er nieuwe verblijfsruimten en faciliteiten voor gedetineerden geïnstalleerd.

Vandaag de dag is de gevangenis van Alphen aan den Rijn een hightech gevangenis die een scala aan ondersteuning en educatieve programma’s biedt. De instelling beschikt over 18 afdelingen waar gedetineerden hun straf kunnen uitzitten in verschillende regimes en niveaus van beveiliging.

De Structuur van Gevangenis Alphen aan den Rijn

De gevangenis van Alphen aan den Rijn is een modern en stijlvol gebouw. Het is gelegen tussen de N11 en de Hoge Zijde en is ontworpen om de omgeving niet te verstoren. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich de hoofdingang met een beveiligde checkpoint waar bezoekers moeten passeren.

Eenmaal door de checkpoint, wordt de bezoeker ontvangen in een lobby met een ontvangstbalie. Hier krijg je een bezoekerspasje en kun je door de detectiepoortjes richting de bezoekzaal. De gangen zijn ruim en licht en er zijn verschillende kunstwerken te vinden die de ruimtes karakter geven.

De gevangenis van Alphen aan den Rijn heeft een capaciteit van ongeveer 461 gedetineerden. Er zijn drie regimes; het basisregime, het plusprogramma en het plusprogramma+. Afhankelijk van het regime zitten de gedetineerden in een een- of tweepersoonscel, en ze mogen meer of minder vrijheden genieten.

Bezoekvoorwaarden in Gevangenis Alphen aan den Rijn

De gevangenis van Alphen aan den Rijn biedt bezoekmogelijkheden voor vrienden, familie en professionals. Bezoekers moeten zich houden aan de specifieke bezoekvoorwaarden en zich ervan bewust zijn dat er geen uitzonderingen worden gemaakt op deze regels.

De bezoekregeling voor gedetineerden in regime basis:

– één bezoek per week van maximaal 1 uur
– maximaal 2 personen per bezoek inclusief kinderen (tot 12 jaar)
– registreren als bezoeker op de website of via formulier aanvraag
– persoonsgegevens en geboortedata van de bezoekers meesturen
– mee te nemen: geldig identiteitsbewijs (verplicht)

De bezoekregeling voor gedetineerden in het plusprogramma:

– één bezoek per week van maximaal 1,5 uur
– maximaal 2 personen per bezoek inclusief kinderen (tot 12 jaar)
– registreren als bezoeker op de website of via formulier aanvraag
– persoonsgegevens en geboortedata van de bezoekers meesturen
– mee te nemen: geldig identiteitsbewijs (verplicht)

De bezoekregeling voor gedetineerden in het plusprogramma+:

– één bezoek per week van maximaal 2 uur
– maximaal 3 personen per bezoek inclusief kinderen (tot 12 jaar)
– registreren als bezoeker op de website of via formulier aanvraag
– persoonsgegevens en geboortedata van de bezoekers meesturen
– mee te nemen: geldig identiteitsbewijs (verplicht)

Gedurende het bezoek mag er geen eten en drinken worden meegebracht en mogen bezoekers geen cadeaus of pakketten afgeven. De gevangenis van Alphen aan den Rijn heeft een bezoekersreglement, dat online of bij de bezoekbalie te verkrijgen is en door bezoekers moet worden gelezen en nageleefd.

Wat kun je verwachten tijdens je bezoek aan Gevangenis Alphen aan den Rijn?

Een bezoek aan de gevangenis van Alphen aan den Rijn kan een eye-opener zijn en een inzicht geven in hoe de detentie-industrie werkt. Het biedt ook de kans om een dierbare te bezoeken en in sommige gevallen te helpen bij hun rehabilitatie door middel van educatieve programma’s en training.

Hier zijn enkele dingen die je kunt verwachten tijdens je bezoek aan de gevangenis:

Veiligheidsmaatregelen

Bij het betreden van de receptie, wordt je gevraagd je telefoon, sleutels, etc. in een kluisje te plaatsen en door de detectiepoortjes te lopen. Vergeet niet dat alle voorwerpen die niet zijn toegestaan zoals drugs, wapens en telefoons, onmiddellijk worden in beslag genomen.

Eenmaal door de beveiligingscontrole kan je bij de receptie inchecken en je bezoekerspas ophalen. Vervolgens wijzen ze je de weg naar de bezoekzaal.

De Bezoekzaal

Afhankelijk van het regime of niveau van beveiliging, kan de bezoekzaal verschillende indelingen hebben. Sommige bezoekzalen hebben stoelen en tafels, terwijl andere gedetineerden en bezoekers scheiden met een glazen muur. In sommige gevallen kan er toezicht zijn door personeel van de gevangenis.

Wie mag er langskomen?

Alleen individuen die zijn goedgekeurd als bezoekers mogen de gevangenis betreden. Dit betekent dat mensen die in het verleden criminele activiteiten hebben ondernomen, mogelijk niet worden toegelaten.

Gedetineerden zijn in staat om ten minste één uur per week bezoek te ontvangen. In sommige gevallen kunnen ze meer bezoek ontvangen, afhankelijk van hun regime of beveiligingsniveau.

Educatieve programma’s

De gevangenis van Alphen aan den Rijn biedt verschillende educatieve programma’s en trainingen aan voor gedetineerden. Dit kan variëren van basisvaardigheden zoals lezen, schrijven en rekenen tot professionele certificeringen zoals lassen en houtbewerking.

Er worden ook programma’s aangeboden die de mentale gezondheid en het welzijn van gedetineerden bevorderen, zoals loopbaanontwikkeling, meditatie en kunst- en muziektherapie.

FAQ’s

Wat gebeurt er als ik mijn aanvraag tot bezoek bij de gevangenis van Alphen aan den Rijn indien?

Als je bezoekaanvraag is goedgekeurd, ontvang je via e-mail een afspraakbevestiging. als ze weigeren, dan worden ze ook via e-mail daarover geïnformeerd.

Hoe bewaar ik mijn persoonlijke spullen tijdens mijn bezoek aan de gevangenis van Alphen aan den Rijn?

Alle persoonlijke spullen, waaronder mobiele telefoons en sleutels, moeten worden opgeborgen in een kluisje voordat ze de bezoekzaal betreden.

Mag ik mijn kinderen meenemen als ik een gedetineerde bezoek aan de gevangenis van Alphen aan den Rijn?

Ja, u mag uw kinderen tot 12 jaar meenemen om een gedetineerde te bezoeken.

Hoe lang duurt een bezoek aan de gevangenis van Alphen aan den Rijn?

De duur van de bezoeken is afhankelijk van het regime of niveau van beveiliging van de gedetineerde. In het algemeen is de tijdslimiet voor bezoeken een uur, anderhalf uur of twee uur.

Mag ik eten en drinken meenemen tijdens mijn bezoek aan Gevangenis Alphen aan den Rijn?

Nee, bezoekers mogen geen eten of drinken meenemen tijdens hun bezoek.

Hoe kan ik een educatief programma bijwonen in de gevangenis van Alphen aan den Rijn?

Er zijn verschillende educatieve programma’s beschikbaar, afhankelijk van het niveau van beveiliging of regime van de gedetineerde. Vraag de gedetineerde om meer informatie over wat er beschikbaar is en of hij in aanmerking komt om deel te nemen. Sommige programma’s worden aangeboden door gevangenispersoneel terwijl andere door externe organisaties worden gegeven.

Samenvatting

Een bezoek aan de gevangenis van Alphen aan den Rijn kan een interessante en inzichtelijke ervaring zijn. De instelling biedt bezoekers de mogelijkheid om dierbaren te bezoeken en educatieve programma’s te volgen. Bezoekers moeten zich houden aan de specifieke regels en voorschriften die van kracht zijn voor het bezoek. Dit omvat onder meer het naleven van de veiligheidsprocedures en het meenemen van een geldig identiteitsbewijs. Onthoud dat het verzaken van de regels kan leiden tot het ontzeggen van toegang tot de gevangenis.

Meer informatie over gevangenis alphen aan den rijn contact vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 281 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel gevangenis alphen aan den rijn contact. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 81 gevangenis alphen aan den rijn contact

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *