Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Excel Bestand Kopieren Naar Word Top 5 Posts With The Most Views

Excel Bestand Kopieren Naar Word Top 5 Posts With The Most Views

You are looking for information on the topic “excel bestand kopieren naar word”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://khoaluantotnghiep.net/wiki/ grote tabel van excel naar word, excel bestand naar word, excel-bestand naar pdf, excel tabel in word invoegen, excel bestand in word zetten als bijlage, excel tabel in word passend maken, excel naar word etiketten, excel bestand in word zetten mac.

View information about the excel bestand kopieren naar word

Information about this question

 • Question: excel bestand kopieren naar word
 • Time: Asked 52 minute ago
 • Modified: Asked 94 minute ago
 • View: 7679

excel bestand kopieren naar word

Er zijn verschillende manieren om een Excel-bestand naar Word te kopiëren, afhankelijk van wat je precies wilt bereiken. Hieronder volgen enkele opties:

 1. Kopieer en plak: Open het Excel-bestand en selecteer de cel(len) die je wilt kopiëren. Klik vervolgens met de rechtermuisknop en kies “Kopiëren” of gebruik de sneltoets “Ctrl + C”. Open nu het Word-bestand en plaats de cursor op de positie waar je de inhoud wilt plakken. Klik opnieuw met de rechtermuisknop en kies “Plakken” of gebruik de sneltoets “Ctrl + V”. De inhoud van de cel(len) wordt nu in het Word-bestand geplakt.

 2. Insluiten: Als je het Excel-bestand wilt insluiten in het Word-bestand, open dan het Excel-bestand en selecteer het gehele werkblad door te klikken op het vakje linksbovenaan (boven rij 1 en links van kolom A). Klik vervolgens met de rechtermuisknop en kies “Kopiëren” of gebruik de sneltoets “Ctrl + C”. Ga nu naar het Word-bestand en plaats de cursor op de positie waar je het Excel-bestand wilt insluiten. Klik opnieuw met de rechtermuisknop en kies “Plakken speciaal” en kies vervolgens “Insluiten” uit de lijst met opties.

 3. Hyperlink: Als je een hyperlink naar het Excel-bestand wilt maken in het Word-bestand, open dan het Excel-bestand en selecteer het celbereik waarvoor je een hyperlink wilt maken. Klik vervolgens met de rechtermuisknop en kies “Hyperlink” of gebruik de sneltoets “Ctrl + K”. Kopieer nu de hyperlink en ga naar het Word-bestand. Selecteer de tekst of afbeelding waarvoor je de hyperlink wilt maken, klik vervolgens met de rechtermuisknop en kies “Hyperlink” of gebruik de sneltoets “Ctrl + K”. Plak de hyperlink in het veld “Adres” en klik op “OK”.

Ik hoop dat dit helpt!

Watch videos related to “excel bestand kopieren naar word”

How to Copy Excel Sheet to Word Document 1

Hoe kopieer je een heel Excel Bestand?

Om een volledig Excel-bestand te kopiëren, kun je de volgende stappen volgen:

 1. Open het Excel-bestand dat je wilt kopiëren.
 2. Klik op “Opslaan als” in het menu “Bestand”.
 3. Kies een locatie waar je het gekopieerde bestand wilt opslaan en geef het een andere naam dan het origineel.
 4. Klik op “Opslaan”.
 5. Sluit het originele Excel-bestand zonder wijzigingen op te slaan.

Je hebt nu een exacte kopie van het originele Excel-bestand op de door jou gekozen locatie opgeslagen. Je kunt dit bestand openen en wijzigingen aanbrengen zonder de gegevens in het originele bestand te wijzigen.

Hoe kan je een tabel op word kopiëren?

Om een tabel in Word te kopiëren, volg je deze stappen:

 1. Selecteer de tabel die je wilt kopiëren door er met de muis overheen te slepen.

 2. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde tabel en selecteer “Kopiëren” in het menu dat verschijnt. Of gebruik de sneltoets “Ctrl + C” op je toetsenbord.

 3. Ga naar de locatie waar je de tabel wilt plakken en klik met de rechtermuisknop op de plek waar de tabel moet komen.

 4. Selecteer “Plakken” in het menu dat verschijnt. Of gebruik de sneltoets “Ctrl + V” op je toetsenbord.

De tabel wordt nu gekopieerd en geplakt op de gewenste locatie in je document.

Hoe zet je een Bestand in Word?

Als je een bestand wilt invoegen in een Word-document, volg dan deze stappen:

 1. Klik op de plaats in het document waar je het bestand wilt invoegen.
 2. Klik op het tabblad “Invoegen” in het lint bovenaan het Word-venster.
 3. Klik op de knop “Object” in de groep “Tekst”.
 4. Selecteer het tabblad “Uit bestand”.
 5. Zoek het bestand dat je wilt invoegen en klik op “Invoegen”.
 6. Als je het bestand wilt koppelen in plaats van invoegen, selecteer dan het vakje “Bestand koppelen”.
 7. Klik op “OK” om het bestand in te voegen.

Het bestand wordt nu in het Word-document ingevoegd. Als je het bestand hebt gekoppeld in plaats van ingevoegd, wordt er een koppeling naar het bestand gemaakt. Als je op de koppeling klikt, wordt het bestand geopend in de toepassing die erbij hoort (bijvoorbeeld een afbeeldingsviewer voor een afbeeldingsbestand).

Images related to excel bestand kopieren naar word

Found 35 excel bestand kopieren naar word related images.

grote tabel van excel naar word

Er zijn verschillende manieren om een grote tabel van Excel naar Word te kopiëren, hier zijn er een paar:

 1. Kopiëren en plakken: Selecteer de tabel in Excel, klik met de rechtermuisknop en kies “Kopiëren” of gebruik de sneltoets “Ctrl + C”. Ga vervolgens naar Word, klik met de rechtermuisknop op de locatie waar u de tabel wilt plaatsen en kies “Plakken” of gebruik de sneltoets “Ctrl + V”. Dit kan soms problemen opleveren met de opmaak en grootte van de tabel, dus u moet mogelijk de opmaak in Word aanpassen.

 2. Koppeling invoegen: U kunt ook een koppeling tussen Excel en Word invoegen, zodat de tabel in Word wordt weergegeven, maar nog steeds wordt geüpdatet wanneer u wijzigingen aanbrengt in Excel. Selecteer hiervoor de tabel in Excel, klik met de rechtermuisknop en kies “Kopiëren”. Ga vervolgens naar Word, klik op de locatie waar u de tabel wilt invoegen en kies “Plakken speciaal”. Kies “Koppeling” in het venster dat verschijnt en klik op “OK”. Wanneer u nu wijzigingen aanbrengt in de Excel-tabel, worden deze automatisch bijgewerkt in Word.

 3. Opslaan als afbeelding: Als de tabel te groot is om in Word te passen, kunt u deze als afbeelding opslaan en vervolgens invoegen in Word. Selecteer hiervoor de tabel in Excel, klik met de rechtermuisknop en kies “Opslaan als afbeelding”. Kies het gewenste formaat en locatie om de afbeelding op te slaan. Ga vervolgens naar Word, klik op de locatie waar u de afbeelding wilt invoegen en kies “Afbeelding invoegen”. Selecteer de opgeslagen afbeelding en klik op “Invoegen”. U kunt de grootte en opmaak van de afbeelding aanpassen in Word.

Ik hoop dat dit helpt!

excel bestand naar word

Er zijn verschillende manieren om gegevens van een Excel-bestand naar een Word-document te kopiëren:

 1. Kopiëren en plakken: Selecteer de gegevens die je wilt kopiëren in Excel en druk op Ctrl+C om te kopiëren. Open vervolgens Word en druk op Ctrl+V om de gegevens in te voegen.

 2. Invoegen als object: Open Word en ga naar het tabblad “Invoegen”. Klik op “Object” en selecteer vervolgens “Microsoft Excel-werkblad” in de lijst met objecten. Kies het Excel-bestand dat je wilt invoegen en klik op “OK”.

 3. Koppelen aan Excel-bestand: Open Word en ga naar het tabblad “Invoegen”. Klik op “Object” en selecteer vervolgens “Object invoegen”. Kies “Microsoft Excel-werkblad” in de lijst met objecttypen en vink “Koppeling maken met bestand” aan. Selecteer het Excel-bestand dat je wilt invoegen en klik op “OK”.

Houd er rekening mee dat als je de gegevens in Excel wijzigt, de wijzigingen niet automatisch worden bijgewerkt in het Word-document, tenzij je ervoor hebt gekozen om het bestand te koppelen.

You can see some more information related to excel bestand kopieren naar word here

Comments

There are a total of 156 comments on this question.

 • 765 comments are great
 • 981 great comments
 • 282 normal comments
 • 103 bad comments
 • 80 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic excel bestand kopieren naar word. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *