Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Data Werkt Niet In Buitenland Update

Data Werkt Niet In Buitenland Update

Geen 4G In Het Buitenland (Wel 3G/2G), Wat Nu? | Simyo Forum

You are looking for information on the topic “data werkt niet in buitenland”. khoaluantotnghiep.net will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://khoaluantotnghiep.net/wiki/ kpn internet buitenland werkt niet, hollandsnieuwe internet buitenland werkt niet, mobiele data werkt niet iphone, mobiele gegevens werkt niet samsung, mobiele data werkt niet proximus, 4g werkt niet samsung, 4g werkt niet telenet, iphone internet buitenland werkt niet.

View information about the data werkt niet in buitenland

Information about this question

 • Question: data werkt niet in buitenland
 • Time: Asked 33 days ago
 • Modified: Updated 94 minute ago
 • View: 5271

data werkt niet in buitenland

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw data niet werkt in het buitenland. Hier zijn enkele mogelijke oorzaken en oplossingen:

 1. Roaming is niet ingeschakeld: Als u geen roaming heeft ingeschakeld op uw telefoon, kan uw mobiele provider u geen toegang geven tot het mobiele netwerk van een andere provider in het buitenland. Ga naar de instellingen van uw telefoon en controleer of roaming is ingeschakeld.

 2. Uw mobiele provider ondersteunt geen roaming: Sommige mobiele providers bieden geen roamingdiensten aan voor internationaal gebruik. Controleer bij uw mobiele provider of ze roaming ondersteunen en of er extra kosten aan verbonden zijn.

 3. Uw mobiele provider heeft geen overeenkomst met buitenlandse netwerken: Het kan zijn dat uw mobiele provider geen overeenkomst heeft met de netwerken in het land waar u zich bevindt. In dat geval kunt u geen verbinding maken met het netwerk en hebt u geen toegang tot data. Controleer bij uw mobiele provider of ze een overeenkomst hebben met de netwerken in het land waar u zich bevindt.

 4. Problemen met uw telefoon: Het kan zijn dat er een technisch probleem is met uw telefoon waardoor u geen toegang heeft tot data in het buitenland. Controleer of er software-updates beschikbaar zijn voor uw telefoon en of uw telefoon correct is geconfigureerd voor internationaal gebruik.

Als geen van deze oplossingen werkt, neem dan contact op met uw mobiele provider voor verdere hulp.

Watch videos related to “data werkt niet in buitenland”

Internetten in het buitenland (iOS)

Waarom heb ik geen data in het buitenland?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen data hebt in het buitenland:

 1. Geen internationale roaming: Als je geen internationale roaming hebt ingeschakeld bij je mobiele provider, kan je geen gebruik maken van mobiele data in het buitenland. Neem contact op met je mobiele provider om te zien of je internationale roaming moet inschakelen en of er extra kosten aan verbonden zijn.

 2. Geblokkeerd vanwege veiligheidsredenen: Sommige landen of regio’s kunnen beperkingen opleggen aan bepaalde websites of apps vanwege veiligheidsredenen. Dit kan betekenen dat sommige apps niet werken of dat je geen toegang hebt tot bepaalde websites.

 3. Simkaart werkt niet: Als je simkaart niet correct is geïnstalleerd of als er een probleem is met de simkaart zelf, kan dit ervoor zorgen dat je geen mobiele data hebt in het buitenland.

 4. Geen dekking: Afhankelijk van het land en de locatie waar je je bevindt, kan het zijn dat er geen mobiele dekking is. Dit kan voorkomen in afgelegen gebieden of gebouwen waar de signaalsterkte laag is.

Als je problemen blijft ondervinden met het gebruik van mobiele data in het buitenland, neem dan contact op met je mobiele provider voor ondersteuning.

Wat moet je doen als je 4G niet werkt in het buitenland?

Als je 4G niet werkt in het buitenland, zijn hier een paar stappen die je kunt nemen:

 1. Controleer of je roaming hebt ingeschakeld. Roaming is de mogelijkheid om mobiele data te gebruiken buiten het bereik van je eigen mobiele netwerk. Zorg ervoor dat roaming is ingeschakeld in de instellingen van je telefoon.

 2. Controleer of je voldoende dekking hebt. Niet alle mobiele providers hebben dezelfde dekking in het buitenland. Controleer de dekkingskaart van je provider om te zien of er problemen zijn in het gebied waar je je bevindt.

 3. Schakel vliegtuigmodus in en uit. Schakel je telefoon in vliegtuigmodus en schakel deze vervolgens weer uit. Dit kan helpen om de verbinding opnieuw op te bouwen.

 4. Herstart je telefoon. Soms kan een eenvoudige herstart van je telefoon de verbinding herstellen.

 5. Neem contact op met je provider. Als geen van de bovenstaande stappen werkt, neem dan contact op met je mobiele provider. Ze kunnen mogelijk technische ondersteuning bieden of helpen bij het oplossen van het probleem.

 6. Gebruik wifi. Als je nog steeds geen verbinding kunt maken met mobiele data, gebruik dan wifi waar beschikbaar. Zo kun je nog steeds verbinding maken met internet zonder afhankelijk te zijn van mobiele data. Houd er rekening mee dat dit extra kosten met zich mee kan brengen als je geen gratis wifi hebt in het buitenland.

Waarom werkt roaming niet in buitenland?

Roaming is de functie die u in staat stelt om uw mobiele telefoon te gebruiken op een netwerk dat niet wordt beheerd door uw eigen mobiele provider. Wanneer u in het buitenland reist, kan uw telefoon automatisch verbinding maken met een ander netwerk dan dat van uw eigen provider.

Er zijn verschillende redenen waarom roaming soms niet werkt in het buitenland, waaronder:

 1. Geen roaming-optie: Als u geen roaming-optie hebt geactiveerd bij uw mobiele provider, werkt roaming niet in het buitenland. Controleer of u roaming hebt geactiveerd en of u een mobiel abonnement hebt dat roaming ondersteunt.

 2. Geen compatibiliteit: Soms ondersteunt het netwerk in het buitenland de frequenties en technologieën van uw telefoon of mobiele provider niet. Dit kan resulteren in een zwakke of geen verbinding.

 3. Geen dekking: Het kan zijn dat er geen dekking is in het gebied waar u zich bevindt. Dit kan worden veroorzaakt door factoren zoals afstand van de zendmast, terrein of weersomstandigheden.

 4. Beperkingen door buitenlandse providers: Soms kan het zijn dat de mobiele provider van het land waar u zich bevindt, beperkingen heeft opgelegd aan roaming om het gebruik van hun netwerk door buitenlandse gebruikers te beperken.

Als u problemen ondervindt met roaming in het buitenland, kunt u het beste contact opnemen met uw mobiele provider voor hulp en ondersteuning.

Images related to data werkt niet in buitenland

Found 35 data werkt niet in buitenland related images.

Roaming Werkt Niet | Proximus Forum
Roaming Werkt Niet | Proximus Forum
Roaming Werkt Niet | Proximus Forum
Roaming Werkt Niet | Proximus Forum
Geen Data In Het Buitenland, Wat Te Doen?
Geen Data In Het Buitenland, Wat Te Doen?
Geen 4G In Het Buitenland (Wel 3G/2G), Wat Nu? | Simyo Forum
Geen 4G In Het Buitenland (Wel 3G/2G), Wat Nu? | Simyo Forum

kpn internet buitenland werkt niet

Het spijt me te horen dat je problemen ondervindt met KPN-internet in het buitenland. Hier zijn een paar mogelijke oplossingen die je kunt proberen:

 1. Controleer je telefooninstellingen: zorg ervoor dat roaming is ingeschakeld op je telefoon en dat je de juiste APN-instellingen hebt ingevoerd. Als je niet zeker weet wat de juiste APN-instellingen zijn, kun je deze vinden op de website van KPN of contact opnemen met de klantenservice.

 2. Controleer de dekking: zorg ervoor dat er voldoende dekking is op de plaats waar je je bevindt. Je kunt dit controleren door te kijken naar de signaalsterkte op je telefoon.

 3. Probeer opnieuw verbinding te maken: schakel de vliegtuigmodus op je telefoon uit en weer in om opnieuw verbinding te maken met het mobiele netwerk. Je kunt ook proberen om handmatig verbinding te maken met een ander beschikbaar netwerk.

 4. Reset je netwerkinstellingen: als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan je netwerkinstellingen te resetten. Ga naar Instellingen > Algemeen > Reset > Herstel netwerkinstellingen. Dit zal alle netwerkinstellingen op je telefoon resetten naar de standaardinstellingen.

Als geen van deze oplossingen werkt, neem dan contact op met de klantenservice van KPN voor verdere ondersteuning.

hollandsnieuwe internet buitenland werkt niet

Als het internet van Hollandsnieuwe in het buitenland niet werkt, zijn er verschillende mogelijke oorzaken. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen:

 1. Controleer of je roaming aan hebt staan op je mobiele telefoon. Je hebt roaming nodig om internet te kunnen gebruiken in het buitenland. Als roaming uit staat, kun je geen gebruik maken van mobiel internet.
 2. Controleer of je mobiele data aan hebt staan op je telefoon. Als mobiele data uit staat, kun je geen gebruik maken van internet.
 3. Controleer of je in een gebied met dekking van Hollandsnieuwe bent. Als er geen dekking is van Hollandsnieuwe in het gebied waar je je bevindt, kun je geen gebruik maken van het mobiele netwerk van Hollandsnieuwe.
 4. Controleer of je telefoon de juiste APN-instellingen heeft. Als de APN-instellingen niet correct zijn, kun je geen verbinding maken met het mobiele netwerk van Hollandsnieuwe. Je kunt de APN-instellingen opzoeken op de website van Hollandsnieuwe of contact opnemen met de klantenservice.
 5. Start je telefoon opnieuw op. Dit kan helpen bij het oplossen van tijdelijke problemen met de verbinding.

Als geen van deze stappen werkt, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Hollandsnieuwe voor verdere hulp en ondersteuning.

You can see some more information related to data werkt niet in buitenland here

Comments

There are a total of 423 comments on this question.

 • 457 comments are great
 • 658 great comments
 • 404 normal comments
 • 182 bad comments
 • 80 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic data werkt niet in buitenland. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *